folic plus mı folbiol mu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi bol
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bol

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2010
6.867
0
106
Diğer
arkadaşlar merhaba ben 7 haftalık hamileyim 4. haftamdan beri folbiol içiyorum şuanda aşırı bulantılarım ve şişkinliğim oluyo bazı arkadaşlar folbiolden olduğunu söylüyor konuyla ilgili bilgisi olan varmı acaba??

folbiolle alakası yok cnm,folbiole devam et..ben il başta folicplusla başladım onun tableti çok büyük ve günde daha fazla almak gerekiyo,büyük olduğu için bide mide bulantın olunca dahada yutmak zor oluyo...bende onu bırakıp folbiole başladım.daha kolaydı kesinlikle ve mide bulantımda değişikli olmadı.bence devam et cnm.

ben folbiol kullandım. onu bırakma canım. yan etkileri olan bir ilaç değil. ben tüp bebek denerken başladım yeni bıraktım. 20. haftam gebeliğimde. bi sıkıntımda olmadı ilaçla alakalı allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. sevgiler...

bende folıc plus kullandım. herhangi bir yan etkisini görmedim.

yaa bende bu kadar bulantı şişkinlik olunca belki dedim onun etkisi vardır bi sormak istedim..

yaa bende bu kadar bulantı şişkinlik olunca belki dedim onun etkisi vardır bi sormak istedim..

bulantınhamilelikten cnm,normal yani..folbiolle alakası olduğunu sanmam.şişkinliği ise bi doktoruna sor istersen.ama ilk haftalarda benim kaburgalarımın aldı yani göğüs boşkuğum çok sert bi şekilde şişiyodu,şimdi34.haftadayım o kdar şişmiyo.seninde öle bişimi

cnm zaten bişe yiyemiyorum ben iki lokma atsam ağzıma acayip şekilde şişkinlik oluyo sanki boğazıma kadar yemişim gibi oluyorum bazı arkadaşlar folbiolden olabilir dedi bende kullananlar bilir dedim yani ama benim gibi etki gören yok heralde(

meraba bn folbiol kullanmaya başlamıstım ama bikaç gun sonra bıraktım mide bulantılarım siddetlendi diye.suam 8+6günlük hamileyim.bidahada başlıyamadım eskiden folbiol mu varmış die düşünerek.dr uma içiyorum dedıim.şuandan itibaren başlasam bi faydası olur mu.sabah tok karnına dio ama sabah bişi yiyemiorum ki tok oluyim.saat onemli mi?bi bana yardımcı olsanız.

cnm folic asit ilk üç ay çok önemli bıraktıysan bile geri başla 12.haftaya kadar iç sonra bırak..aç olsan bile iç.ilk 8 hafta özellikle çok önemliymiş folic asitte,ama 12.haftaya kadra iç sen

cnm folic asit ilk üç ay çok önemli bıraktıysan bile geri başla 12.haftaya kadar iç sonra bırak..aç olsan bile iç.ilk 8 hafta özellikle çok önemliymiş folic asitte,ama 12.haftaya kadra iç sen

illa sabah mı içmem gerekiyo.şimdi yani bu saatlerde içsem olmaz mı.günümün en rahat gecen vakitleri gelde bu saatler.sabah ve aksam yasamıorum sanki

illa sabah mı içmem gerekiyo.şimdi yani bu saatlerde içsem olmaz mı.günümün en rahat gecen vakitleri gelde bu saatler.sabah ve aksam yasamıorum sanki

sen içte ne zaman içersen iç bence okdar önemli değil cnm,gece yatarken içsende olur.sabah içiin diyolar genelde ama hiçiçememkten sana uyan bi saatte iç,gece yatarken mesela..

cnm benimde çok bulantım olduğu için akşam yatmadan alıyorum hemen dediğin gibi bişe yiyemiyorm bende ama içiyorum sabah kalkınca geri çıkıyo ama sabaha kadar alacağını alıyodur heralde.

cnm benimde çok bulantım olduğu için akşam yatmadan alıyorum hemen dediğin gibi bişe yiyemiyorm bende ama içiyorum sabah kalkınca geri çıkıyo ama sabaha kadar alacağını alıyodur heralde.
bnde yarıyacagını umuyorum.dünden beri almaya basladım tekrar.bu saatlerde ama.yardımlarınız için çok teşekkürler

Folbiolun o şekilde bir etkii olmaz. 12. haftaya kadar devam etmelisin. Bana doktorum ayrıca elevit kullan dedi. Elevit hamileliğin yaşattığı sıkıntıları daha çabuk atlatmana yardımcı oluyormuş. Elevit multi vitamin ve mineral hapı.

arkadaşlar ben 7 hafta 6 günlük hamileyim. mide bulantıları.aşırı koku hassasiyeti beni mahvediyor.ben çalışmadıgım için bu süreci genelde uyuyarak geçiriyorum. iyide geliyor.ben folbiol kullanıyorum birde decavit multivitamin .içtah falan açtıgı yok korkmadan içebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…