Folic Plus Mide Bulantısı Yapar mı?

marjinalfaydali

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2009
2.535
68
163
Ankara
Merhaba arkadaşlar, 5 haftalık hamileyim.Folic plus alıyorum sabahları, kahvaltıdan sonra 3 tane. İlacı aldıktan bir süre sonra mide bulantıları yaşıyorum. Bugun ilke kez almadım bu saate kadar ve mide bulantısı oluşmadı. Psikolojik mi acaba yoksa benzer sorunu yaşayan var mı aranızda? İlacı aldığım saatleri değiştrmeyi mi denesem, sabah öğlen akşam şeklinde 1er tane mi alsam, ya da folic plus değil de normal folic asit mi alsam diye kararsızım.

bende yapmamıştı
ama bünyeye göre değişebilir
folibol alıp deniyebilirsin
markasının önemi yok
en azından folbiol günde 1 kez içiliyor

bulantı yapmaz ama içerken yutabilmek için çok su içiyorsan özellikle yemek yediikten sonra tok karnına midenin bulanması bence normal

hem erken gebeliklerde zaten bulantı yaşanır folikle bir bağ kurmana gerek y ok bence canım bende folic plus kullanmıştm

bende folic plus kullandım bulantım olmamıştı, sabah bulantıları olabilir belki, ben doktoruma folbiol mü folic plus mı alayım dedim folic plus al dedi, bir de tek seferde 3 tane alman lazım sabah öğle akşam olmuyor.

bende folic plus kullandım bulantım olmamıştı, sabah bulantıları olabilir belki, ben doktoruma folbiol mü folic plus mı alayım dedim folic plus al dedi, bir de tek seferde 3 tane alman lazım sabah öğle akşam olmuyor.

Yok canım neden olmasın sabah öğlen akşam? :1: Kendimizden bu kadar emin şekilde yanlış yönlendirmeyelim insanları. Günlük alınması tavsiye edilen doz 3 adet işte, hatta 1 tane al yeter diyen doktor da var. Bu arada ben çözümü sabah ve akşam alarak çözdüm. 3ünü birden sabah alıncaki mide bulantıları da azaldı böylece.

canım o ilaç bende de çok bulantı yaptı bıraktım
doktorum bir süre içme dedi
bünyeye göre değişiyor sanırım

Back
X