Folik asit adet gecikmesi yaparmı

laviniam_12

Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2022
104
32
18
25
Merhaba arkadaşalar lütfen bana yardımcı olurmusunuz eşimle çocuk çok ıstıyoruz doktora gıtık bıseymız yokmuş ve bana folık asıt verdi 1 ay kullandım Ocağın 22 de adet olmam lazımdı ama sadece kahverengı açık pembe bı akıntı geldi az bısey ve sonra gelmedı kaç gündür sizce hamılemıyım yoksa folik asitmi gecıktırdı 🙏🙏

Merhaba arkadaşalar lütfen bana yardımcı olurmusunuz eşimle çocuk çok ıstıyoruz doktora gıtık bıseymız yokmuş ve bana folık asıt verdi 1 ay kullandım Ocağın 22 de adet olmam lazımdı ama sadece kahverengı açık pembe bı akıntı geldi az bısey ve sonra gelmedı kaç gündür sizce hamılemıyım yoksa folik asitmi gecıktırdı 🙏🙏
Folik asit geciktirmez canim test yapabiliyorsan yap varsa çıkar mutlaka

Folik asit gecikme yapmaz bildiğim kadarıyla ben de kullanıyorum. Ama stres gecikme yapar! Kendinize dikkat edin

Bilmiyorum cnm ilk gün gelen kahverengı acık pembe kan kafamı karıştırdı yerleşme kanamasımı dıyıp düşünüyorum tam 10 gün gectıkten sorna test yapım dıyorum
Folik asit yapmaz. Gayet yeterli bi gecikme. Test yapsanız çıkar eğer varsa.

Back
X