Folik asit alerji yaptı...

bebegimmasal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2014
226
73
43
Kızlar takvimimde görüldüğü gibi 6 haftalık hamileyim.Bu folik asit bende alerji yaptı.Her tarafım kaşım kaşım kaşınıyor.Kırmızı küçük benekler çıktı.Küçük bir yerde yaşıyorum ve burada kadın doğum uzmanı yok,ayın 27 sinde Kayseri'ye gideceğim kontrole.O zamana dek folik asiti bıraktım artık.Başına böyle bir şey gelen var mı?

Evet bende de oldu ama kaşına kaşına kullanıyorum ilk 3 ayda çok önemli bırakma bence canım. Sonra zaten bırakılıyor. Belli bir hafta dolduktan sonra gerek kalmıyor. Geçmiş olsun canım

Cnm aynı durum benim başıma geldi.doktorum hemen bıraktırdı çünkü ilaç alerjisi çok tehlikeli olabılıyormus.sonra kan testi yapıldı vucudum bebeğe yeterli folık asit oranı olup olmadığı tespit edildi.ve vucudumdakı folık asit oranı zaten fazla fazla yeterlıymıs.

canım şimdi eşimin kadın doğumcu kuzeniyle konuştuk başka bir ilaç adı verdi.Hatta bu bomba dedi.içinde bir sürü ilaç var dedi.Imom Omega dedi.Karışımmış ve çokk faydalıymış.Bakalım bunu deniycez. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…