Folik asit disinda bir sey kullaniyor musunuz

su00

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2013
3.495
1.803
333
Ankara
Kizlar merhaba bi iki dogum yapmis arkadasimdan doktorlarinin kendilerine hamileyken sadece folik asit degil baska hap verdiklerini de soylemisti. Kan ilaci miydi neydi hatirlamiyorum dedi bi arkadasim. Sizler kullaniyor musunuz ekstra bir ilac (progestan degil tabiki)

Folik asit veriyolar en basta sonraki zamanlarda vucudun neye ihtiyaci varsa doktor ona gore vitamin veya kan ilaci veriyor ben doktoruma sormustm simdilik erken ilerleyen zamanlarda vericegim seyler olucak demisti

Folik asit veriyolar en basta sonraki zamanlarda vucudun neye ihtiyaci varsa doktor ona gore vitamin veya kan ilaci veriyor ben doktoruma sormustm simdilik erken ilerleyen zamanlarda vericegim seyler olucak demisti
Anladim canim😚 hamile kalir kalmaz verdi deyince kafam karisti

Anladim canim😚 hamile kalir kalmaz verdi deyince kafam karisti

Ben 5 haftalikken sormustum bu soruyu oda daha erken demisti takmayin kafaniza genede gidiceginiz kontrolde doktorunuza bir danisin

12. Haftaya kadar sadece folik asit kullandim sonraki vitaminleri ilaclari sonra ihtiyaca gore ekledi doktorum

Kizlar merhaba bi iki dogum yapmis arkadasimdan doktorlarinin kendilerine hamileyken sadece folik asit degil baska hap verdiklerini de soylemisti. Kan ilaci miydi neydi hatirlamiyorum dedi bi arkadasim. Sizler kullaniyor musunuz ekstra bir ilac (progestan degil tabiki)
Bunları doktorunuz durumunuza göre verir. Ben demir vitamini kullanıyorum, d vitamini kullanıyorum, magnezyum, kalsiyum, bebe aspirini kullanıyorum. Ancak kesinlikle doktor kontrolü dışında kesinlikle kullanmayın

Merhaba bende 5. haftama girdim bir kaç aydır folik asit kullanıyordum. Buna ek Omega 3(balık yağı) ekledi doktorum. Geçen hafta öğrendim gebeliğimi. Hemen başlattı doktorum. Hangi folik asiti kullandığımı sordu. Söyleyince “ o zaman Omega 3 de eklemek lazım” dedi. ve başlattı.

Bana ilk dr folik asit verdi başka vermedi ama sağlık ocağından aradılar gecenlerde gittik 12.hafta gelin folik asiti kesip başka ilaç vercez dedi. Kontrole gidince doktoruma da diyecem zaten.

imom folik asitte omega da var kızlar. ikisi bir. ben memnunum

İlk hamileliğimde ilk aylar folik asit kullandım.Vitamin kullanmadım başka.Şimdi yine hamileyim başından beri vitamin kullanıyorum.Durumunuza göre doktor verir merak etmeyin.

Back
X