folik asit hapları kılo yapıyomu

sultang

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2008
310
11
118
arkadaslar ben bebek dusunuyorum 3 aydan berı korunmuyoruz halen hamıle kalamadım kılolu oldugum ıcınde bı yandan zayıflamaya calısıyorum bu arada fark ettımkı folıs asıt yutmaya basladıgımdan berı ne yaparsam yapayım kılo gıtmıyo bılakıs aldım acaba hap kılomu yapıyo vıtamın hapı ya aranızda bılen varmı

ben de hamile kalmadan çok önce kullanmaya başlamıştım, hamileliği hemen düşünmediğim halde 5 ay falan kullanmıştım hamile kalmadan, şu an hamileyim hala kullanıyorum yani nerdeyse 8-9 aydır:) ama hiç kilo yapmadı bende, değişen bişey olmadı yani. zaten onun içinde b vitamini cinsi bi vitamin var sadece başka bişey yok. folic plus marka kullanırsan onda da ekstradan d vitamini ve kalsiyum var ki bunların hiç birinin kilo yapma özelliği yok. yani bu haplar hormon vs içermiyor. o yüzden oyle bi durum olması bıraz zor görünüyo...

tesekur ederım ınsallah oyledır ya

banada vermişti hamile kalmadan önce 2 ay kullandım 2 ayda 5kilo aldım sonra hamıle kaldım ve bıraktım çünkü çok aldırdı bana

bence etkisi oluyordur.en azından iştah açarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…