Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorunuza güveniyorsanız verdiğini de kullanın :) bildiğim kadarıyla bitkisel içerikli iyi bir folik asitMerhaba aşılama sürecinde hangi folik asiti kullandınız hangisi daha etkili lütfen yardımcı olur musunuz doktorun bana önerdigi novafol daha önce kullanan oldumu
Tesekkur ederim doktorların önerdiği böyle vitaminlere pek inanmıyorum o yüzden fikriniz önemliydi sağolunDoktorunuza güveniyorsanız verdiğini de kullanın :) bildiğim kadarıyla bitkisel içerikli iyi bir folik asit
Hamile kaldınız mıözelinden devletine gittiğim her doktor foliborn önerdi ben onu kullanıyorum
hayır. maalesef bana her gittiğim doktor sen hamile kalabiliyorsun diyerek başından savdığı için aylarım boşa gitti. bu ay pcos teşhisi kondu. tedavi olacağım.Hamile kaldınız mı
Foliborn kullanıyorum bende iyi geldimi sizehayır. maalesef bana her gittiğim doktor sen hamile kalabiliyorsun diyerek başından savdığı için aylarım boşa gitti. bu ay pcos teşhisi kondu. tedavi olacağım.
yani folat değerimi yavaş yavaş yükseltiyor. ben düzenli de kullanmadım, hep belki bu ay hamile kalmışımdır diye yumurtlama zamanı başlayıp adeti görünce hüsrana uğradığım için salıyordum. bu ay düzenli kullanmaya başladımFoliborn kullanıyorum bende iyi geldimi size