• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Folik asit kullananlar

Cgdmr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2025
65
10
3
26
Merhaba aşılama sürecinde hangi folik asiti kullandınız hangisi daha etkili lütfen yardımcı olur musunuz doktorun bana önerdigi novafol daha önce kullanan oldumu

Merhaba aşılama sürecinde hangi folik asiti kullandınız hangisi daha etkili lütfen yardımcı olur musunuz doktorun bana önerdigi novafol daha önce kullanan oldumu
Doktorunuza güveniyorsanız verdiğini de kullanın :) bildiğim kadarıyla bitkisel içerikli iyi bir folik asit

Doktorunuza güveniyorsanız verdiğini de kullanın :) bildiğim kadarıyla bitkisel içerikli iyi bir folik asit
Tesekkur ederim doktorların önerdiği böyle vitaminlere pek inanmıyorum o yüzden fikriniz önemliydi sağolun 😊

Markadan ziyade folat formunda olanı tercih ediyorum.

Marka bilmem ama Metil folat formu daha etkili deniliyor yine de doktorunuza sorun mutlaka

özelinden devletine gittiğim her doktor foliborn önerdi ben onu kullanıyorum

Foliborn kullanıyorum bende iyi geldimi size
yani folat değerimi yavaş yavaş yükseltiyor. ben düzenli de kullanmadım, hep belki bu ay hamile kalmışımdır diye yumurtlama zamanı başlayıp adeti görünce hüsrana uğradığım için salıyordum. bu ay düzenli kullanmaya başladım

Ocean'ın polysitol ve proceive F takviyesinin oldukça faydalı olduğunu düşünüyorum. Ancak folik asit takviyesi 1-2 ayda sonuç vermeyebilir. Düzenli kullanım gerekiyor. Ayrıca gebelik için günlük hayatınızda egzersiz, iyi beslenme önemli. Kilonuza ve kolestrolünüze dikkat edin. Yumurtalarınızı kontrol ettirin. Değerleriniz referans aralığında olsun mümkün olduğunca. Bunları özellikle 30 yaş ve üzeri gebe kalmak isteyenler için söylüyorum.
Son olarak yumurtlama gününüze güvenmeyin ve ovülasyon tarihinizden bir süre önce başlayıp bir sonraki adet tarihinize kadar iki günde bir ilişkiye girin. Bir de koca karı tavsiyesi olarak kabak çekirdeği öneriyorum. Sevgiler:)

Back
X