Folik Asit Kullanımı

Dryyc

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2019
41
9
86
31
Merhaba, 5 haftalık hamileyim yeni öğrendim. Doktor kontrolü için 7.haftaya randevu aldım. Hem kese iyice oluşsun hem de kalp atışını aynı anda duyayım diye. Sizce folik asit için 7.hafta gidince doktor verince mi başlayayım. Yoksa kendim gidip alıp kullanayım mı bu süreçte.

Alıp başlayabilirsiniz sakıncalı değil folikasit diofol kullandım ben diğerlerinden pahalı ama en iyisi 😘

Peki kullanmasam doktora gidene kadar sıkıntı olur mu. Çünkü aslında zaten beyin gelişimi vs ilk 4 haftada oluyor ve bitti.

Yanlış hatırlamıyorsam hamilelik öncesi 3 ay hamilelik sonrası 2 ay kullanın diyor doktorlar

Hmm anladım ben başlayayım o zaman teşekkürler

Bence alıp başlayın.
Ben hamilelikten önce kullanmaya başlamıştım.
Hamileliğimin 12.haftasına kadar devam ettim. Genelde 12.haftaya kadar kullanılması isteniyor.

Merhaba, 5 haftalık hamileyim yeni öğrendim. Doktor kontrolü için 7.haftaya randevu aldım. Hem kese iyice oluşsun hem de kalp atışını aynı anda duyayım diye. Sizce folik asit için 7.hafta gidince doktor verince mi başlayayım. Yoksa kendim gidip alıp kullanayım mı bu süreçte.
Alıp başlayın beklemeyın sakın boşuna🥰
A4AFD083-E385-4275-9B5A-E37BC5E9458B.webp
bu
Benım kullandıgım 400mg folik asiti en az 400mg olmalı içerisinde b12 de var beyin için

Back
X