Tok karnına günde 1 defaKızlar bugün sağlık ocağındaki doktor folik asit verdi sabah akşam iç dedi 4haftalık hamileyim daha kadın doğuma gitmedim değerlerime falan da bakılmadı sabah akşam içilmesi biraz fazla değil mi siz nasıl içiyorsunuz
Hangi marka verdiKızlar bugün sağlık ocağındaki doktor folik asit verdi sabah akşam iç dedi 4haftalık hamileyim daha kadın doğuma gitmedim değerlerime falan da bakılmadı sabah akşam içilmesi biraz fazla değil mi siz nasıl içiyorsunuz
Yani bana günde bir tane verdi o da herkesin kullandığı folbiol olanı verdi bunu devlet ödüyormuş yani ben onu kullanıyorum günlük alınan miktar kadarmış zaten ama sabah akşam hiç duymadım bana da biraz fazla geldi sankiKızlar bugün sağlık ocağındaki doktor folik asit verdi sabah akşam iç dedi 4haftalık hamileyim daha kadın doğuma gitmedim değerlerime falan da bakılmadı sabah akşam içilmesi biraz fazla değil mi siz nasıl içiyorsunuz
FolibolHangi marka verdi
FolbiolHangi marka verdi
Onun dozu zaten yüksek sabah akşam çok günde 1 kere içinFolibol
5 mg benimTok karnına 1 defa içiyordum 400luk sizinki kaç
5mgOnun dozu zaten yüksek sabah akşam çok günde 1 kere için
Ya hamile kadına folibol yeter mi allah aşkına özele gitseydiniz size içinde folat ve vitamin içerikli olanlardan verirdi bence benimle beraber aynı anda hamilelik geçiren 2 arkadaşım folidays kullandık içinde yok yok günde bir defa yeterli daha çok başındasın ve en değerli haftalar aylar belkide hiç düşünme git eczaneye sor o anlatır zaten canımFolibol
Folbiol ve sabah akşam ? Şaka mı ya bende vardı araştırdım ve kullanmadan çöpe attım ve doktorum da kullanma dedi sizi etkilemek istemem ama en azından sabah akşam kullanmayın en başta kendi sağlığınız içinFolbiol
Bna bunu verdi devlet karşılamıyor ama çok vıtamınlıKızlar bugün sağlık ocağındaki doktor folik asit verdi sabah akşam iç dedi 4haftalık hamileyim daha kadın doğuma gitmedim değerlerime falan da bakılmadı sabah akşam içilmesi biraz fazla değil mi siz nasıl içiyorsunuz
Devletin verdiği ilaçlarda 5mg folik asit var bu otizme yatkınlık yaptığı için folik asit miktarı daha az olan ilaçlar veriliyor onları devlet karşılamıyor genelde ben size verilen ilacı günde 1 kere kullandım doktor günde 2 demesine rağmen size de onu tavsiye ederim şimdi kadın doğum doktorum prefolıc plus isimli bi ilaç verdiKızlar bugün sağlık ocağındaki doktor folik asit verdi sabah akşam iç dedi 4haftalık hamileyim daha kadın doğuma gitmedim değerlerime falan da bakılmadı sabah akşam içilmesi biraz fazla değil mi siz nasıl içiyorsunuz
Net bilmediğiniz bilgiyi paylaşmak kirliliktir folik çokluğu nöral tüp defektine yol açabilir bu da omurilik ve beyin ile doğrudan ilişkili fizyolojik olarak yani otizm bambaşka bir şey hiç bir ilgisi bulunmamaktadır. Ayrıca kişinin folik ihtiyacına bağlı folik yüklemesi gerekebilir dozun azlığı çokluğu kişiseldir genellemek özellikle otizmli bilmeden damgalamak ciddi bilgi eksikliği yazmak istedim gören inanmasın diye kusura bakmayınDevletin verdiği ilaçlarda 5mg folik asit var bu otizme yatkınlık yaptığı için folik asit miktarı daha az olan ilaçlar veriliyor onları devlet karşılamıyor genelde ben size verilen ilacı günde 1 kere kullandım doktor günde 2 demesine rağmen size de onu tavsiye ederim şimdi kadın doğum doktorum prefolıc plus isimli bi ilaç verdi
Hanımefendi benim doktorumun bana 1 hafta önce dediği şey bu ben gökten vahiy geldi de ona göre yazmadım kusura bakmayın asla böyle bir riske de girmem bu platformda tecrübeleri paylaşmak için var bunun için yazdımNet bilmediğiniz bilgiyi paylaşmak kirliliktir folik çokluğu nöral tüp defektine yol açabilir bu da omurilik ve beyin ile doğrudan ilişkili fizyolojik olarak yani otizm bambaşka bir şey hiç bir ilgisi bulunmamaktadır. Ayrıca kişinin folik ihtiyacına bağlı folik yüklemesi gerekebilir dozun azlığı çokluğu kişiseldir genellemek özellikle otizmli bilmeden damgalamak ciddi bilgi eksikliği yazmak istedim gören inanmasın diye kusura bakmayın
Doktorunuzu değişin o halde .. her kafanıza eseni yazamazsınız burada uzmanı da var doktoru da ben size inanma ihtimali olabilecek kişiler için yazdım sizin sahte dayanağınız ve cevabınızla ilgilenmiyorum kendinizi geliştirinHanımefendi benim doktorumun bana 1 hafta önce dediği şey bu ben gökten vahiy geldi de ona göre yazmadım kusura bakmayın asla böyle bir riske de girmem bu platformda tecrübeleri paylaşmak için var bunun için yazdım
Folbiol çok yüksek oranı . Bana iki kadın doğumcu da 400 mcg içeren bi tane al kullan demişti . Hangi marka olursa olsun fark etmez demişlerdi . Siz de bence folbiol kullanmayın hem folik asitin sentetik formu hem de oranı çok yüksek.
Otizmin nedeni şuan hala net olarak bilinmemektedir. Bunlar tahmin veya bilimsel dayanağı olmayan gerçeklerdir , zaten telaşlı anne adaylarını korkutmaya hiç gerek yok.Hanımefendi benim doktorumun bana 1 hafta önce dediği şey bu ben gökten vahiy geldi de ona göre yazmadım kusura bakmayın asla böyle bir riske de girmem bu platformda tecrübeleri paylaşmak için var bunun için yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?