Folik asit kullanımı

birrmoka

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2025
39
12
3
25
Kızlar bugün sağlık ocağındaki doktor folik asit verdi sabah akşam iç dedi 4haftalık hamileyim daha kadın doğuma gitmedim değerlerime falan da bakılmadı sabah akşam içilmesi biraz fazla değil mi siz nasıl içiyorsunuz

Yani bana günde bir tane verdi o da herkesin kullandığı folbiol olanı verdi bunu devlet ödüyormuş yani ben onu kullanıyorum günlük alınan miktar kadarmış zaten ama sabah akşam hiç duymadım bana da biraz fazla geldi sanki

Ya hamile kadına folibol yeter mi allah aşkına özele gitseydiniz size içinde folat ve vitamin içerikli olanlardan verirdi bence benimle beraber aynı anda hamilelik geçiren 2 arkadaşım folidays kullandık içinde yok yok günde bir defa yeterli daha çok başındasın ve en değerli haftalar aylar belkide hiç düşünme git eczaneye sor o anlatır zaten canım

Bna bunu verdi devlet karşılamıyor ama çok vıtamınlı

Eklentiler

• IMG_0247.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 12
Canım sana önerim folafect al multivitaminli omega3 ağırlıklı biraz pahalı ama inan pişman olmazsın içinde bir gebenin ihtiyacı olan tüm vitaminler var günde bir tane kafi

Devletin verdiği ilaçlarda 5mg folik asit var bu otizme yatkınlık yaptığı için folik asit miktarı daha az olan ilaçlar veriliyor onları devlet karşılamıyor genelde ben size verilen ilacı günde 1 kere kullandım doktor günde 2 demesine rağmen size de onu tavsiye ederim şimdi kadın doğum doktorum prefolıc plus isimli bi ilaç verdi

Net bilmediğiniz bilgiyi paylaşmak kirliliktir folik çokluğu nöral tüp defektine yol açabilir bu da omurilik ve beyin ile doğrudan ilişkili fizyolojik olarak yani otizm bambaşka bir şey hiç bir ilgisi bulunmamaktadır. Ayrıca kişinin folik ihtiyacına bağlı folik yüklemesi gerekebilir dozun azlığı çokluğu kişiseldir genellemek özellikle otizmli bilmeden damgalamak ciddi bilgi eksikliği yazmak istedim gören inanmasın diye kusura bakmayın

Hanımefendi benim doktorumun bana 1 hafta önce dediği şey bu ben gökten vahiy geldi de ona göre yazmadım kusura bakmayın asla böyle bir riske de girmem bu platformda tecrübeleri paylaşmak için var bunun için yazdım

Doktorunuzu değişin o halde .. her kafanıza eseni yazamazsınız burada uzmanı da var doktoru da ben size inanma ihtimali olabilecek kişiler için yazdım sizin sahte dayanağınız ve cevabınızla ilgilenmiyorum kendinizi geliştirin

Otizmin nedeni şuan hala net olarak bilinmemektedir. Bunlar tahmin veya bilimsel dayanağı olmayan gerçeklerdir , zaten telaşlı anne adaylarını korkutmaya hiç gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…