Folik asit kullanımı

Otizmin nedeni şuan hala net olarak bilinmemektedir. Bunlar tahmin veya bilimsel dayanağı olmayan gerçeklerdir , zaten telaşlı anne adaylarını korkutmaya hiç gerek yok.
Tekrar söylüyorum ben benim kadın doğum doktorumun bana söylediği şeyi birebir ilettim nasıl burada kimse işin uzmanı olmayıp doktoruna tabi olup bize de tecrübelerini aktarıyorsa ben de onu yaptım folik asit in oranı yüksek olduğu için risk ve ihtimal faktörü olduğu için uyardı durum bundan ibaret ve bunu söyleyen ilk kişi ben değilim bunu bu kadar abartmamak gerekiyor bu böyledir diyip kanun hükmünde kararname vermedim doktorum böyle iletti dedim sonuçta hepimiz aa evet bunun doktoru böyle demiş hemen keseyim bu ilacı vs demiyoruz araştırıyoruz işin ehli doktorlara gidiyoruz gerisi size kalıyor . Bana doktor bunu diyorsa burada bu konuşuluyorsa bende bana söyleneni söylüyorum bu kadar basit

Bakın hanımefendinin doktoru da benim doktorumun önerdiği şekilde önermiş aaa siz nasıl böyle dersiniz bunu böyle yazmayın mı diyelim

İstediğimi yazarım buraya isterseniz şikayet de edebilirsiniz .bu sizi hiç ilgilendirmez siz vermiyorsunuz kararını. Durumu kişiselleştirip kendinizi geliştirin vs bunlar hoş şeyler değil reelde kim ne konumda bilemeyeceğiniz gibi bu durumla ilgilenmiyorsanız da bana yazmayın konuyu takipten de çıkın bi zahmet

Anlıyorum bana da doktorum folidoce verdi onu kullanıyorum araştırarak kullanmak gerekiyor her şeyi tabi ki , ben sadece otizm sebebinin sadece buna dayandırılmaması gerektiğini hala çalışmaların sürdüğünü belirtmek istedim

Doğrudur olabilir benim doktorum direkt otizim kelimesini kullandı ben de cümlenin aynısını ilettim değiştirmeden işin uzmanı değilim tabiki

400 mg günde 1 defa kullaniyorum

Merhaba. Günlük folik asit alım miktarı 400 mg olmalıdır. Doktorum bana FolicUs Plus önerdi, aktif formda bir folik asit ve içeriğinde iyot, b6 ve b12 vitaminleri de var. Günde bir adet kullanıyorum. Güncel fiyatı 338 tl bilginiz olsun. Öneririm.

Eklentiler

• 17479451460964860412998817634865.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 2
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…