Merhaba arkadaşlar ben hamile kalmadan önce folik asit kullanmadim.yaklaşık 5 haftalik hamileyim.dün yeni kullanmaya başladım.ama artik bi etkisi zaten olmuyormus.bu konuya dikkat etmediğim için kendimi çok hirpaliyorum ve üzüyor um. Ağlıyorum sürekli.nolur kızlar yardım edin bişey söyleyin çok kötüyüm. Bu kadar önemli bir konuyu nasıl atladım bilmiyorum.
Amin canım hepimizin inşallah.Canım sen kaçıncı ayında kullanmaya başladın peki?doktor öncesinde kullanmadın diye bir şey demedi değil mi?Ayy canım dur bu sakin ol. Okur mu öyle şey. Ben 9.ayda hamile kaldım 9 ay hep mi kullanacaktım. Bide plansız hamile kalanlar var onlar ne olacak. Dr verdiği folik asit i doğuma kadar kullan dedi. Madem öyle ise yaramıyor dr niye durduk yere ilaç kullanırsın. Her yazılana söylenene inanma ve bebeginle ilgili strese girme. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
Maşallah,sevindim canım.Allah bağışlasın. inşallah benim bebeğim de sağlıklı olur Allah ın izniyle.tek düşündüğüm bu.Ben ilk hamileligimde hiç kullanmadim çok şükür oğlum şuan 12 yasında sağlıklı bi okadar da akıllıbu kadar stres yaparsan sen zarar verirsin bebeğine sakin ol bundan sonra düzenli kullan hiçbir şey olmaz Allah ın izniyle :)
Amin canım hepimizin inşallah.Canım sen kaçıncı ayında kullanmaya başladın peki?doktor öncesinde kullanmadın diye bir şey demedi değil mi?
üzülme bızım zamanımızda folık asıt mı vardı canımMerhaba arkadaşlar ben hamile kalmadan önce folik asit kullanmadim.yaklaşık 5 haftalik hamileyim.dün yeni kullanmaya başladım.ama artik bi etkisi zaten olmuyormus.bu konuya dikkat etmediğim için kendimi çok hirpaliyorum ve üzüyor um. Ağlıyorum sürekli.nolur kızlar yardım edin bişey söyleyin çok kötüyüm. Bu kadar önemli bir konuyu nasıl atladım bilmiyorum.
ha bırde folık asıt bazı dr arasında tarısma konusu.....ben zamanında kullanırken baska ıldekı arkadasım kullanmıyordu.....dr u demıskı ben folık asıte karsıyım cocukta hıperktıflıge yol acıyor vs vs bır suru bısey anlatmıs benım dr um ıse ısrarla kullan dıyodu ...ama dedıgım gbı uzulme bızım zamnımızda folık asıt mı vardıMerhaba arkadaşlar ben hamile kalmadan önce folik asit kullanmadim.yaklaşık 5 haftalik hamileyim.dün yeni kullanmaya başladım.ama artik bi etkisi zaten olmuyormus.bu konuya dikkat etmediğim için kendimi çok hirpaliyorum ve üzüyor um. Ağlıyorum sürekli.nolur kızlar yardım edin bişey söyleyin çok kötüyüm. Bu kadar önemli bir konuyu nasıl atladım bilmiyorum.
Amin canım çok sağol.Bende kizimda 6 haftalıkken doktora gittim doktor verdi o zaman başladım bisy olmaz merak etme Allah tamamına erdirsin canim
Merhaba arkadaşlar ben hamile kalmadan önce folik asit kullanmadim.yaklaşık 5 haftalik hamileyim.dün yeni kullanmaya başladım.ama artik bi etkisi zaten olmuyormus.bu konuya dikkat etmediğim için kendimi çok hirpaliyorum ve üzüyor um. Ağlıyorum sürekli.nolur kızlar yardım edin bişey söyleyin çok kötüyüm. Bu kadar önemli bir konuyu nasıl atladım bilmiyorum.
Gerçekten bunlar benim için o kadar umut oluyor ki anlatamam.Etraftaki herkes,internetteki uzmanlar,okuduğum makaleler 'mutlaka doğumdan önce başlayıp folik asit kullanmalısınız' yönünde görüş bildirince ister istemez içim o kadar karardı ki anlatamam.İstediğim doktora da ancak cumartesiye randevu alıp gidebileceğim kısmetse.Kaç gündür içimi kemirdiğinden ve sizlerin deneyimlerine ve görüşlerinize danışmak istediğimden hemen buraya yazıp fikir almak geldi aklıma.Çok teşekkür ediyorum,çok sağolun arkadaşlar.Eskiden bu tarz ilaçlar mi varmış . Aile hekimi kullanmasanda olur demişti... sağlıklı beslenmeye devam
Maşallah canım Allah bağışlasın.Çok sevindim:)Canim bende iki gebeliğin önceden başlamadım çünki bilmiyordum öğrendikten sonra başladım biri 3 biri 1.5 yaşında şükür no problem..:)
Gerçekten bunlar benim için o kadar umut oluyor ki anlatamam.Etraftaki herkes,internetteki uzmanlar,okuduğum makaleler 'mutlaka doğumdan önce başlayıp folik asit kullanmalısınız' yönünde görüş bildirince ister istemez içim o kadar karardı ki anlatamam.İstediğim doktora da ancak cumartesiye randevu alıp gidebileceğim kısmetse.Kaç gündür içimi kemirdiğinden ve sizlerin deneyimlerine ve görüşlerinize danışmak istediğimden hemen buraya yazıp fikir almak geldi aklıma.Çok teşekkür ediyorum,çok sağolun arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?