- 8 Şubat 2025
- 21
- 4
- 1
- 25
- Konu Sahibi buseozan23
Arkadaşlar bunu özel yazdı kullanıp da hamile kalan var mı avakado yiyin diyorlar arkadaş çevrem ilaç bu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 günde 1 tablet yazıyor sabah mı yutsam cnm400 mcg yeterli 1000 mg yüksek ama doktorunuz daha iyi bilir ben kendim aldım solgar kullanıyorum![]()
Saati fark etmiyor sabahtan tok karnına iç bence de canım2 günde 1 tablet yazıyor sabah mı yutsam cnm
Tamam canımSaati fark etmiyor sabahtan tok karnına iç bence de canım
Marka önerir misiniz acabaBu ürün folik asit değil. Sanırım yumurtalık ve rahim sağlığınız için verilmiş. Avokado folik asit içeriyor ama günde 1 avokado 400 mcg folik asit eder mi bilemiyorum. Bence bunun yanında bir de folik asit takviyesi başlayın. Türünün de metil folat/ aktif folat olmasına dikkat edin.
Marka önerir misiniz ne kullandınız ben önceden folidoce alıyordum başka önerir misinizBu folşk asit değil bunu da kullan buna ek omega 3 ve metil folat formunda bir folik asit kullan
Venatura kullanıyorum ayrıca elenatalMarka önerir misiniz ne kullandınız ben önceden folidoce alıyordum başka önerir misiniz
Teşekkürler canımVenatura kullanıyorum ayrıca elenatal
Doktorum bana aktif folicus önermişti. 400 mcg folik asit, iyot ve b12 içeriyor.Marka önerir misiniz acaba