folik asit

Ben yeni gittim kan tahlili yaptı folik asit alayim mi dedim al dedi hangi marka alayim dedim fark etmez hepsi ayni içerinde dedi bende eczaneye gittim pahali bi marka verdi bende daha uygunu yok mu dedim o da folbiol verdi gebelik düşünen herkese iç diyorlar

kızlar doktora gitmeden folik asit kullanılır mı gebelik oncesi için folibol 5 mg aldm da eczaneden doktora danismadan kullanlrmi zarari olmaz heralde dimi vitamin sonuçta

benim 3.hamileliğim, her hamileliğimde farklı doktora gittim ve hepsi test yapmadan folik başlattı. Bende ona güvenerek eczaneden folbiol 5mg aldım. 8 haftalık hamileyim şuan ve son kontrolde doktor folibol kullandığımı duyunca hemen bıraktırdı. Günlük almamız gereken dozun çok çok üstündeymiş ve allah korusun otizme sebep olabilirmiş. Allahtan erken fark ettik. Hemen bırakın lütfen ve doktorunuzla görüşüp uygun bir folik asite başlayın.

folibol demek uygun diye uyku problemi filanda yapıyormuş kizlar hangi folik asit ilaci iyi peki hangisini kullandrdi sana canm folibol bendeki 50 mg

idrar testi yapsam olurmu acaba o şekilde verde doktor folik asiti saglik ocaginda filan idrar testi oluyormu

folibol demek uygun diye uyku problemi filanda yapıyormuş kizlar hangi folik asit ilaci iyi peki hangisini kullandrdi sana canm folibol bendeki 50 mg
Canım benim kardeşim eczacı, solgar ı önerdi ben de onu kullanmaya başladım bir hafta falan oldu. Cam şişede 100 adet var 38 lira mı neydi yanlış hatırlamıyorsam. Günde bir tane alıyorum 4 mg. Kan değerlerinde 9,5 çıktı folik asit.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…