Folik asit

Yok yok hiçbir şey olmaz Allah'ın izniyle içini ferah tut. Bundan sonraki gelişimi için elinden geleni yap. Bol bol sebze, meyve, ceviz, balık, et, tavuk ye. Bol su içmeye çalış. Gerisi Allah a kalmış çünkü korku hiç bitmiyor hep bi yenisi çıkıyor.

İçimi rabatlattınız gerçekten çok teşekkür ederim Allah razı olsun yarın 2li tarama yapılacak benim için dua eder misiniz iyi ki varsınız sizleri yakından tanımıyorum ama duanızdam şüphem yok hepinize de minnettarım içimi rabatlattınız benim için bu müthiş bişey

Herkes 3. Ayda kesmiyor. Benim doktorum coklu bir.vitamin kompleksi icinde gebelil sonuna kadar kullandiriyor. Icinde sadece folik asit yok kullandigil seyin.. vitaminli bisey alip kullanabilirsiniz

Gebelik öncesinde ve gebelikte kullandım. Eğer folat depolarinizda varsa sorun olmaz bu genel bir önlemdir

İşte gariplik şudur ki ben 2 aylıkken öğrendim hamileliğimi :) şimdi kullanıyorum ama çok mu geç kaldım acaba offf delirdim gibi
Yok canim doktorda bana ikinci ayda verdi doguma kadar kullandim doktor tavsiyesiyle tabi masallah oglum saglikli bir sekilde dogdu herhangi bir sorun olmuyor

Sıkma kendini canım. Senin durumunda olan çok vardır. Sağlık ocağına gidip kayıt ettiriyorsun kendini gebeyim diye orda ücretsiz veriyorlardı folik asidi. Hurmada da bolca folik asit mevcut. Günde 3 tane ye yalnız 7.aydan sonra yeme rahim kaslması yapıyormuş doğumu kolaylaştırdığı biliniyor. Rabbime emanet güzel beslen zaten o kendini vitaminsiz mineralsiz bırakmaz senden sömürür senin kendine takviye yapman lazım. Allah ssğ salim kucağına aldırsjn inşallah

Kizlar ben de kullanmistm.bir ara ama cok kilo yapti ilk hamileligimde hc bir vitamn kullanmamistm cok kucuktm bilgm yoktu cocuk yine de masallah 4 kg dogdu smdi ikinci icin kullanmak mi gerekiyor doktor da dedi alabilrsn diye bir de tedavi surecndedi hormon ilaclari baya kilo aldrdi istahinizi acmayan folik asit var mi

Canm bn ne vitamin ne folik asit ne test hc biseydn haberim yoktu allah a emanet beslenmene dikkat et tabi yine doktoruna gt versn vitminlerini. Bn koyde oturuyodm hersym organkti o yuzdn. Smdi oyle degl yine de sor iste doktrundan saglk ocagi birsy demez ztn

Canım sen al kullan. Ben hamile kalmadan 1 yıl önde başladım. Yani daha aklmızda bebek yapmak yokken bile içtim çünkü doktorlar başlayabildiğin kadar erken başla diyor. Bebeğin sinir sistemi ve kasları için çok önemli. Folidoce kullandım günde 1 tane. Vitamin olarak da hamile kalınca ocean mummy almaya başladım. 12. haftada folik asiti bıraktırıyorlarmış. Benim doktorum 16. haftada kesti. Şuan vitamin,magnezyum ve demir desteği alıyorum.

Doktor vermedi bende dedim Bi bildiği vardır herhalde şimdi kullanıyorum ama ilk 3 ay kullanıldığını duyunca panik oldum günlük pekmez kefir süt içiyorum umarım faydası olur
Folik asit yesil yaprakli sebzelerde olur.
Iyi doktor secimi cok onemli.
Folik asit cok onemli her doktor icin bir bildigi var gibi düşünmeyin. Folik asitin hic bir zarari yok. Hap icmiyorsaniz bol yesil yaprakli sebze tuketmeniz lazim. Pekmez sakincali çünkü sekeri cok yukseltir. Limon damlatip icin veya yogurtla desketliyin.

Bu arada merak ettim 2 ay boyunca nasıl anlamadınız

Ne güzel dilekler bunlar çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah sağlıkla alırım kucağım avr isteyen herkese nasip olur sağolun varolun

Son 2 haftada kullanabildim anca sonra doktorum kullanma dedi şimdi vitamin ve kan ilacı kullanıyorum herşeyi hayırlısı Allahtan o mutlaka koruyordu diye düşünüyorum

Yok canim doktorda bana ikinci ayda verdi doguma kadar kullandim doktor tavsiyesiyle tabi masallah oglum saglikli bir sekilde dogdu herhangi bir sorun olmuyor
Ömrü bereketli olsun inşallah brn geç kalmışım malum 2 aylıkken öğrendim hamile olduğumu 3.ayın bitmesine 2 hafta kala kullanabildim anca ama kullanmayanlar da var örneğin kuzenim ne folik asit ne başka ilaç kullanmadı çocuğu 9 yaşında maşallah umarım Bi sıkıntı olmaz sağ salim alırım kucağıma

Gebelik öncesinde ve gebelikte kullandım. Eğer folat depolarinizda varsa sorun olmaz bu genel bir önlemdir
Doktorum tahlil sonuçlarına baktı herşey in gayet iyi dedi bende sormadım aksine herşeyi her detayına kadar soran ben o an sorma aklıma gelmedi ne hikmetse aptallık anıma denk geldi sormadım umarım Bi sıkıntı olmaz

Benim de ilk gebeliğim adapte bile olamamıştım annem sayesinde beslenmeme dikkat ettim ama folik asit kullanmadım birtek benimki de Allaha emanetti valla :)

Benim folat miktarım iyiydi ama yine kullandım çok düzenli olmasa da
Kendiniz de gidip eczaneden alabilirsiniz folik asidi. Benim dr um bi broşür verdi eczaneden istediğini alabilirsin demişti

Benim folat miktarım iyiydi ama yine kullandım çok düzenli olmasa da
Kendiniz de gidip eczaneden alabilirsiniz folik asidi. Benim dr um bi broşür verdi eczaneden istediğini alabilirsin demişti
Çok teşekkür ederim vallahi hepiniz de içimi rahatlattınız gerek tavsiyenizle gerek önerinizle sizleri tanımasam da kardeşim ablam gibi oldunuz sağolun varolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…