Gebeliğe Hazırlık Folik asit

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

minikooommm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2020
1.010
1.017
83
32
Merhaba ilkkez folik asit kullanmaya başlıycam Fol B EM aldım kullananlar memnun kaldı mı acaba veya hamileliğe faydası olan başka ürünler hakkknda bilgisi olan var mı .bide bi yerde okumuştum erkeklerde folik asit kullanıyor mu doğru mu bu bilgi arkadaşlar

Folbiol da iyi

Canm ben erkekler için bi doktora sormuştum
Folik asit değil de L- kartinin L -arginin çinko içerikli takviyeleri onerıyorlar
Folik asit olarak devletın yazdıgı dışında kendin ücretli olarak alabilirsin istedıgını gunluk 400 mcg yeterli oluyor
Devletin odediği folbiolu genelde onermıyorlar yukleme doz oldugu için karaciğer enzimlerini yukseltebılıyormuş

Fol B Em aldım canım günlük 400 mcg bununda herkes farklı bişey söylediği için eczaneden iyi olan hangisi ise onu ver dedim bunu verdi .ilkez kullanacağım İçin araştırıyorum biraz teşekkür ederim

Ay benim bu ay karaciger enzimlerim yukseldi durduk yere. Alt degerim. Son zamanlarda folbiol kullanmistim acaba ondan mi hic aklima.folik asitten olacagi gelmemisti

Ay benim bu ay karaciger enzimlerim yukseldi durduk yere. Alt degerim. Son zamanlarda folbiol kullanmistim acaba ondan mi hic aklima.folik asitten olacagi gelmemisti
Canımm benm büyük ihtimal ondan
Başlarda bana vermışlerdi sonrasında gittiğim bir doktor bana kesınlıkle onermıyprım paralı olanların herhangi birini alıp içebilirsiniz ama devletin odediği folbiolu hiç önermiyorum dedi yukleme doz oldugundan dolayı karacigeri mahvediyomui
Hatta ınstagramda takıp ettgim bir doktora sordum o da aynı cevabı verdi
Hatta ekran görüntüm vardı duruyorsa atarım buraya

Cok iyi oldu soylediginiz tesekkur ederim vallahi hemen birakip onceki kullandigima devam edeyim n

kızlar bende 2 haftalık felan gebelik var banada sağlık ocağı Decavit yazdı sizce kullanmalımıyım

Fol B Em aldım canım günlük 400 mcg bununda herkes farklı bişey söylediği için eczaneden iyi olan hangisi ise onu ver dedim bunu verdi .ilkez kullanacağım İçin araştırıyorum biraz teşekkür ederim
Bende Fol B EM kullanıyorum. Aynı sizin gibi eczacının önerisiyle almıştım

Ocean kullanıyorum ben. 1 senedir düşünüyoruz hala olmadı ama ben hala folik asit kullanıyorum umarım bir zarari olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…