- 15 Eylül 2021
- 186
- 45
- 28
- 26
- Konu Sahibi Zehra_5934
-
Peki bunu illa kadın doğum doktoruna mi gitmek gerek sağlık ocağındaki doktor danışıp ilaç adı alabilirmiyim .Merhaba, ben doktor tavsiyesi ile gebyfoll marka kullanıyorum. Bence doktoruna danışmalısın
OceanHanımlar sizce hangi folik asiti kullanabilirim değerlerim normal gebelik için test yaptırdık birşey çıkmadı ama sağlık ocağındaki doktor herhangi bi ilaç vermedi birçok folik asit var (folibol,folidays,ocean,folidoce,foliwell,folikosal) sizce hangisini almalıyım??
Siz kullandınız mı ocean kırmızı sarı kutuları var hangisi?
Ben Folic 1 kullanmaya başladığım ay hamile kaldım. Folik kullanan 2 arkadaşım da bu ilaca geçtiği ay hamile kaldı. Tutunmayı sağlamada daha etkili diye düşündük tabi bu bizim düşüncemizHanımlar sizce hangi folik asiti kullanabilirim değerlerim normal gebelik için test yaptırdık birşey çıkmadı ama sağlık ocağındaki doktor herhangi bi ilaç vermedi birçok folik asit var (folibol,folidays,ocean,folidoce,foliwell,folikosal) sizce hangisini almalıyım??
Ben folik asit bu gebeliğimde kullanmadım ama genel olarak ilaç alacaksam içeriğe dikkat ediyorum..ocean temiz içerikli oluyor.. doktorunuza danışarak ocean methyl folat alabilirsiniz temiz içerik..ben kızım için d vitaminini vs kullanıyorum o markanın...Siz kullandınız mı ocean kırmızı sarı kutuları var hangisi?
Benim doktorum da gynositol diye bi folik asit önerdi içerisinde folik ait ve inositol var bunlar yumurtlamada güzel etki eder dedi biraz pahalı ama güzelHanımlar sizce hangi folik asiti kullanabilirim değerlerim normal gebelik için test yaptırdık birşey çıkmadı ama sağlık ocağındaki doktor herhangi bi ilaç vermedi birçok folik asit var (folibol,folidays,ocean,folidoce,foliwell,folikosal) sizce hangisini almalıyım??
Ocean methyl folat güzel diyorlar alsam mı bilemedim400 mikrogram folik asit olan herhanigi birini kullanabilirsiniz mesela folic1
O da iyi onu da alabilirsinOcean methyl folat güzel diyorlar alsam mı bilemedim
Teşekkür ederim sağolunO da iyi onu da alabilirsin
Bence diğer değerlerin normalse gerek yok sadece folik asit öneriliyorDoktor bana folidoce verdi ama daha iyisi ve daha geniş kapsamlısı varsa bende onla mı değişsem sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?