• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Folik asit ?

ladyagmur1

Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2025
240
57
13
26
Gebelik istiyorum folik asit öneriyor herkes aldım bende eczaneden . Ama folik asit kabızlık yapar mı bazıları öyle yazmış kullanmaya korkuyorum o yüzden

Gebelik istiyorum folik asit öneriyor herkes aldım bende eczaneden . Ama folik asit kabızlık yapar mı bazıları öyle yazmış kullanmaya korkuyorum o yüzden
korkma canim kullan, yan etki olarak kabizlik yapar mi bilmiyorum ama eger kabızlıktan korkuyorsan zeytinyagi kullan ve bol su tüket bir sıkıntı olmaz ben kronik kabizim maalesef ve bende bu ikisi cok ise yarıyor 💖

Kronik kabızlığına ne iyi geliyor senin gaz sıkışması da oluyor mu acaba
evet canim maalesef 2 kere gaz sıkışması yuzunden acillik oldum cok kötüydü, ben su fazla tüketiyorum birde yemeklerde falan zeytinyagi kullanmaya dikkat ediyorum haftada 2 3 mutlaka kullanırım canım

evet canim maalesef 2 kere gaz sıkışması yuzunden acillik oldum cok kötüydü, ben su fazla tüketiyorum birde yemeklerde falan zeytinyagi kullanmaya dikkat ediyorum haftada 2 3 mutlaka kullanırım canım
Her gün çıkabiliyor musun lavaboya acaba ? Ben ne zaman stres yapsam başa sarıyorum . Düzelmiştim 5 6 aydır . Şimdi 4-5 gündür başa sardım valla stres yüzünden

Her gün çıkabiliyor musun lavaboya acaba ? Ben ne zaman stres yapsam başa sarıyorum . Düzelmiştim 5 6 aydır . Şimdi 4-5 gündür başa sardım valla stres yüzünden
bazen her gun bazen 2 3 gunde bir bazen daha fazla genellikle yediklerime dikkat etmedigimde uzuyor sure kabizlik cok zor bu yuzden hemoroid de çıktı bende seni cok iyi anliyorum o yuzd3n , dedigim gibi doktor kontrolünde folik asite başlamalısın

Folik asitin bir miktarı var bana 5 gram mı ne vermişti sağlık ocağı araştırdım düşük riski olanlara o kadar veriliyormuş 0.400 mg olmalıymış ben imom primo kullanıyorum içeriğinde demir çinko falan da var tırnaklarım falan düzeldi

Folik asitin bir miktarı var bana 5 gram mı ne vermişti sağlık ocağı araştırdım düşük riski olanlara o kadar veriliyormuş 0.400 mg olmalıymış ben imom primo kullanıyorum içeriğinde demir çinko falan da var tırnaklarım falan düzeldi
İmomu devletteki doktor verdi kendim almadım

Banada doktor foli b plus önerdi 6 tane anca içtim kabız oldum içemiyorum da hemoroid de çıktı şuan

folik asite de demir ilacina da kabizlik yapar dediler ikisine de ayni anda basladim hic sorun yasamadim
yine de her ihtimale karşı bol bol yogurt falan yiyin, su icmeyi ihmal etmeyin, kuru meyve falan yiyin

Back
X