- 28 Şubat 2025
- 240
- 55
- 13
- 26
- Konu Sahibi ladyagmur1
Gebelik istiyorum folik asit öneriyor herkes aldım bende eczaneden . Ama folik asit kabızlık yapar mı bazıları öyle yazmış kullanmaya korkuyorum o yüzden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
korkma canim kullan, yan etki olarak kabizlik yapar mi bilmiyorum ama eger kabızlıktan korkuyorsan zeytinyagi kullan ve bol su tüket bir sıkıntı olmaz ben kronik kabizim maalesef ve bende bu ikisi cok ise yarıyorGebelik istiyorum folik asit öneriyor herkes aldım bende eczaneden . Ama folik asit kabızlık yapar mı bazıları öyle yazmış kullanmaya korkuyorum o yüzden
Bende de ibs var o yüzden korkuyorumkorkma canim kullan, yan etki olarak kabizlik yapar mi bilmiyorum ama eger kabızlıktan korkuyorsan zeytinyagi kullan ve bol su tüket bir sıkıntı olmaz ben kronik kabizim maalesef ve bende bu ikisi cok ise yarıyor![]()
canim o zaman doktor kontroluyle onun onerdigi bir folik asitle başlaman daha sağlıklı olurBende de ibs var o yüzden korkuyorum
Kronik kabızlığına ne iyi geliyor senin gaz sıkışması da oluyor mu acabacanim o zaman doktor kontroluyle onun onerdigi bir folik asitle başlaman daha sağlıklı olur
evet canim maalesef 2 kere gaz sıkışması yuzunden acillik oldum cok kötüydü, ben su fazla tüketiyorum birde yemeklerde falan zeytinyagi kullanmaya dikkat ediyorum haftada 2 3 mutlaka kullanırım canımKronik kabızlığına ne iyi geliyor senin gaz sıkışması da oluyor mu acaba
Her gün çıkabiliyor musun lavaboya acaba ? Ben ne zaman stres yapsam başa sarıyorum . Düzelmiştim 5 6 aydır . Şimdi 4-5 gündür başa sardım valla stres yüzündenevet canim maalesef 2 kere gaz sıkışması yuzunden acillik oldum cok kötüydü, ben su fazla tüketiyorum birde yemeklerde falan zeytinyagi kullanmaya dikkat ediyorum haftada 2 3 mutlaka kullanırım canım
bazen her gun bazen 2 3 gunde bir bazen daha fazla genellikle yediklerime dikkat etmedigimde uzuyor sure kabizlik cok zor bu yuzden hemoroid de çıktı bende seni cok iyi anliyorum o yuzd3n , dedigim gibi doktor kontrolünde folik asite başlamalısınHer gün çıkabiliyor musun lavaboya acaba ? Ben ne zaman stres yapsam başa sarıyorum . Düzelmiştim 5 6 aydır . Şimdi 4-5 gündür başa sardım valla stres yüzünden
İmomu devletteki doktor verdi kendim almadımFolik asitin bir miktarı var bana 5 gram mı ne vermişti sağlık ocağı araştırdım düşük riski olanlara o kadar veriliyormuş 0.400 mg olmalıymış ben imom primo kullanıyorum içeriğinde demir çinko falan da var tırnaklarım falan düzeldi