Folik asit

Nasip_kismet

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2016
784
969
23
35
Merhaba hanimlar. Doktorum kurtajdan sonra folikasiti birakma dedi. Onceki doktorumun tavsiye ettigi femamedi kullaniyordum. O bitti yeni doktorumu aradim folbiol kullan dedi. Arasinda fark var mi hepsi ayni degil mi bunlarin ya? Bir de kilo aldim baya. Folikasit yapmis olabilir. Bilginiz varaa paylasabilirseniz sevinirim

canım bende folbiol kullandım hamileliğim boyunca.hiç bi sorun olmadı .şimdi tekrar kulanıyorum sadece geçen ay aile hekimim günaşırı kullan.mg biraz fazla dedi.zaten hamile değilim daha .hamile kaldığımda günlük kullanmayı düşünüyorum

bana sadece kıllanma yaptı.yüzümdeki göbeğimdeki ve çene altındaki ince tüyler biraz uzadı okadar. zaten tüylü biri oldugum için hamilelik ve hormonlar ilede alakalı olabilir

Anladim canim. Peki recetesiz aliniyor mu bu ilac yoksa aile hekimine yazdirsam mi? İnsallah kisa zamanda bebislerimize kavusuruz da folik asitler bosa gitmez:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…