folik asit

mmavi_21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
645
236
33
34
kızlar bunların hangisi iyi folio kendi doktorumun bana verdi folik asit digeride farklı bir doktora gittigimde baana verilen folik asit eczacı kıza sordum hangisi iyi diye folio daha iyi içinde hersey var b1 b2 filn dedi ama digeri sadece folik asiti en yüksek olanmıs

Eklentiler

• 20160903_134525.webp
    20160903_134525.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 6.048
Folbiolun icin cok az folik asit var . folio daha iyi
kızlar bunların hangisi iyi folio kendi doktorumun bana verdi folik asit digeride farklı bir doktora gittigimde baana verilen folik asit eczacı kıza sordum hangisi iyi diye folio daha iyi içinde hersey var b1 b2 filn dedi ama digeri sadece folik asiti en yüksek olanmıs

Benim kullandığım farklı

Ben folbiol kullanıyorum

Dogrudur belki bilmiyorum birinin ustunde 400 birinde 5 yaziyor
aksine folbiol folik asiti en yüksek olanmıs canım içinde sadece folik asit varmıs folioda ise diger vitaminler varmıs

Benim bu arkadaşlar kullandığım bunla ilgili bilgisi olan var mu? Bu yeterli değil midir ?

Doktorlar, şayet yanlış bilmiyorsam, ilaçları anlaştıkları ilaç firmalarına göre yazıyorlar.
İki doktorun farklı markadan aynı ilacı yazması bu sebeptendir diye biliyorum ben.
O zaman bir gün birinden bir gün birinden için.
İkisini de doktor yazmadı mı sonuçta?

Canim bende folbiol kullaniyrm dr um en iyisi bu dedi... Ama ihtiyacina gore dr farkli yazmis olabilir...

Nedense bu ilaci bulmak zor oluyor. Sen hemwn bulabiliyor musun??
Ben evde değilim iş yerindeyim internetten buldum cnm ona benziyordu attım;) ben zaten bi kere aldım daha 2 aya kadar var kullanacağım ;) sonrasında bilmiyorum bulabilir miyim ilk girdiğim eczanede buldum cnm

Bende falio daha iyi diye duydum.Ama Onu saglikocaginda ki doktor nedense yazamadi folbiolu yazabildi.Bide onun yanına maltofer demir ilacı yazdı.aslında kanıma bakmadı ama bu çoğunda eksik oluyor diye yazdi

Bende ilk girdigimde bulmustum. Ama simdi 5 ci eczanede bulabildim anca :)
Ben evde değilim iş yerindeyim internetten buldum cnm ona benziyordu attım:KK66: ben zaten bi kere aldım daha 2 aya kadar var kullanacağım :KK66: sonrasında bilmiyorum bulabilir miyim ilk girdiğim eczanede buldum cnm

Saglik ocaginda banada folbiol yazildi. Maltoferde cok tatli bi ilac :) icerken zorluk cekmedim hic 3 ay kullandim ve degerlerim normale dondu
Bende falio daha iyi diye duydum.Ama Onu saglikocaginda ki doktor nedense yazamadi folbiolu yazabildi.Bide onun yanına maltofer demir ilacı yazdı.aslında kanıma bakmadı ama bu çoğunda eksik oluyor diye yazdi

Back
X