- 2 Haziran 2016
- 3.000
- 2.221
- 133
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normalde hamilelikten 3 ay once veriyorlar. 2 hafta bebek icin onemli . Bir yolunu bil ic. Hap nasil drunla gorusup baska folik asit verse . Buyuk mu tadi mi kotu yutamiyorsun
burada detaylı bilgi vermiş dr.
Onceki ilac kusturmuyorsa onu soyle ic. İctikten sonra agzina birsey atsan tadi kalmasa . İlaci kusuyorsan anlami yok icme o zaman druna soyle kusuyorum zaten ilaci icemiycem yada ilk ictigimi deneyim diye
Çok iyi anlıyorum oğluma hamileyken nefes alsam kusuyordum. Allah yardımcın olsunÇok teşekkür ederim canımm açıklayıcı olmuş. Pazartesi eski kullandığım foliği alıp devam edeyim o zaman yarın içmezsem bir şey olmaz herhalde. Gebelikten önce başlamıştım aslında o zaman basit bir folikti fiyatı da çok ucuzdu. Hamile kalınca bunu verdi doktor denedim ne zaman içsem kusuyorum 10 dakika içinde. İlaç kana bize karışmıyor kiçok üzülüyorum ama elimde değil.
Kızlar ben 7+3 iken doktor 9+5 e randevu verdi geldiğinde folik asitiı kesicem dedi gittiğimde çok özel pahalı bir doktor sizin ise 12 ye kadar kullanın demis neden acaba
Mesajimi düzenledi yeniden okur musunİyi doktor bulana kadar 5 farklı doktora gittim. Hepsi 12 de bırakılır o zamana kadar devam dedi. Sana neden öyle dedi anlamadım. Kesinleştir tekrar sor
Mesajimi düzenledi yeniden okur musun![]()
Burnunu kapat kokuyu hissetmezsen miden de kalkmaz ..Kokuyor ilaç gibi kokuyor ağzıma alıp hemen yutuyorum bekletmiyorum ama bu sefer de 10 dakika geçmeden kusuyorum. Garip bir bulantı yapma şekli var. Folik trio adı. Ne yapacağımı şaşırdım. Gebe kalmadan önce 3 liralık folik kullanıyordum 2 ay kullandım sonra gebe kaldım. Planlı olmamasına rağmen heran kalırım belki diye doktorum başlatmıştı. Kadın Doğuma gitmeye başlayınca ilacı değiştirdi bu hale geldim
Burnunu kapat kokuyu hissetmezsen miden de kalkmaz ..
Aa belki de benim bebeğim arayi kapattimi diye bakmak için çağırmıştır ama gittiğim çok pahalı ya her iki haftada bir gidenem kiBenim de geç döllenmeydi arayı kapattı bebeğim nasıl olduysa. Ama yine de doktora söyle bunu belki gözden kaçırmıştır o detayı. Kesse de sen 12 olana kadar kullan istersen herkes öyle yapıyor. Bulantı yapmıyorsa devam et valla ben bir gün bile içemiyorum. Çok ağır geliyor