• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık FolikAsit

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçmiş olsun canım üzüldüm😔 rabbim sabrını artırsın, kaç haftalıktı.. Bi grup var düştükten sonra hamilelik diye yine burada o gruptayım, çok iyi kızlarda oraya gel istersen sana moral olur.
Çok sağol canım , 4 haftalık olduğunu tahmin etti doktor ama muhtemelen daha küçüktü kürtaja gerek kalmadı çünkü kendiliğinden düştü .
Bende gelmek isterim Nasıl katılacağım gruba peki :)

Çok sağol canım , 4 haftalık olduğunu tahmin etti doktor ama muhtemelen daha küçüktü kürtaja gerek kalmadı çünkü kendiliğinden düştü .
Bende gelmek isterim Nasıl katılacağım gruba peki :)
Çok ufakmış canım seni daha fazla umutlandırmadan ve kürtaja ya da başka birşeye gerek kalmadan olması senin için iyi olmuş.. Yine de çok geçmiş olsun. Grubumuzun adı Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar, arama butonuna yazarsan çıkacaktır. Her ay batları yazıyor arkadaşlar sohbet muhabbet ☺️🌸

Merhaba.ben kendi deneyimimi söyleyeyim. 6ay boyunca her fün toz şeklinde suya katılıp içilenden kullandım.doktor hamile kalana kadar kullanmalısın dedi. 6ay önceden kullandım şimdi hamileyim ve hamile kaldığım aydan doğana kadar hamilelik için olandan kullanıyorum. Kızımdada aynı hapı kullanmıştım.şimdi 5 yaşı var şükür bir sorunumuz yok.
Folik asit gebe kalmaya yarımcı olur olmaz konusu ise ben içtiğimin üzerinde foleküle iyi geldiği falan yazıyordu.yani bir yardımı var elbetde

Merhaba.ben kendi deneyimimi söyleyeyim. 6ay boyunca her fün toz şeklinde suya katılıp içilenden kullandım.doktor hamile kalana kadar kullanmalısın dedi. 6ay önceden kullandım şimdi hamileyim ve hamile kaldığım aydan doğana kadar hamilelik için olandan kullanıyorum. Kızımdada aynı hapı kullanmıştım.şimdi 5 yaşı var şükür bir sorunumuz yok.
Folik asit gebe kalmaya yarımcı olur olmaz konusu ise ben içtiğimin üzerinde foleküle iyi geldiği falan yazıyordu.yani bir yardımı var elbetde
Neden hamilelikte doğana kadar kullandın canım doktor mu önerdi? 🤔 Genellikle ilk 3 ay kullanılıyor sadece ondan soruyorum, cevabın için ayrıca teşekkür ederim 🌸

Neden hamilelikte doğana kadar kullandın canım doktor mu önerdi? 🤔 Genellikle ilk 3 ay kullanılıyor sadece ondan soruyorum, cevabın için ayrıca teşekkür ederim 🌸
Rica ederim🌹 doğana kadar kullandığım sadece folik asit değil.üzerinde bir çok vitaminler folik asit falan yazıyor. 12 haftaya kadar 1 yazılan içiliyor. 12 haftadan doğana kadarda 2 yazılanı. Görselini ekledim buraya

Eklentiler

• E083A974-04EE-40AF-A93B-EC5E751AC309.webp
    E083A974-04EE-40AF-A93B-EC5E751AC309.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 16
Rica ederim🌹 doğana kadar kullandığım sadece folik asit değil.üzerinde bir çok vitaminler folik asit falan yazıyor. 12 haftaya kadar 1 yazılan içiliyor. 12 haftadan doğana kadarda 2 yazılanı. Görselini ekledim buraya
Anladım canım teşekkür ederim, demekki diğeri besin takviyesi gibi devam ediliyor.

Back
X