Folikasitin Fazlasi Zararli mi

selale0101

Evli mutlu çocuklu
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2013
1.876
1.586
448
Mrb kizlar bebek dusunuyorum ve 2 aydir folikasit hapi kullaniyorum gunde 3 kapsul 1 hafta once kan testi yaptirdim kandaki folikasit seviyem olmasi gereken degerler araligindan 3 seviye daha fazla cikti.yani ust seviyeninde 3 puan ustunde cikti . Ben de o gunden sonra biraktim. 2 ayonce 1 dusuk yasadim ama gebeligimden once folikasit kullanmamistim. Simdi ne yapmaliyim degerlerim yuksekken de yine de kullanmalimiyim.

Gunde 3 kapsulu kendi karariniz ile mi ictiniz yoksa doktorunuz mu soyledi? Ben gunde bir tane iciyorum mesela.. Dusuk yasadiginiz icin uzgunum.. İnsaAllah Rabbim cok bekletmeden mucizenizi gonderir..

Gunde 3 kapsulu kendi karariniz ile mi ictiniz yoksa doktorunuz mu soyledi? Ben gunde bir tane iciyorum mesela.. Dusuk yasadiginiz icin uzgunum.. İnsaAllah Rabbim cok bekletmeden mucizenizi gonderir..

Sagol hayatim ben kurtajdan sonra doktorun soylemesi uzerine folikplus isimli haplardan kulladim zaten prospektusunde gunde 3 adet diyordu. Bir de folikasit uzun sureli kulkanimlarda kanser yapabiliyor diye duydum o yuzden karasiz kaldim

Sagol hayatim ben kurtajdan sonra doktorun soylemesi uzerine folikplus isimli haplardan kulladim zaten prospektusunde gunde 3 adet diyordu. Bir de folikasit uzun sureli kulkanimlarda kanser yapabiliyor diye duydum o yuzden karasiz kaldim

Cok emin olmamakla birlikte hamile kalmadan uc ay once ve hamilelikte ucuncu aya kadar kullaniliyormus folik asit.. Malesef neye uzansak kanser riski deniliyor artik :26:

Back
X