folyo kaplama sonrası yapışkan izi ( sıradan bir sorun)

sonbaharsonuyok

Guru
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2011
1.224
814
323
senelerdir bu gruba üyeyim hep ciddi sorunlarla geldim bu sefer ki basit ama aylardır uğraştırıyor beni.
sehpanın uzerını şeffaf folyo ile kapladım. sonra söktüm yapış yapış oldu nasıl düzelir.diğer sehpalarında üzeri kaplı korkumdan sökemiyorum.
yalnız yere yazdıysam ne olur taşıyın.

Canım parlak beyaz lake diyorlar sanırım. istikbalden almıştım .
Lake ürün bir daha boya tutmaz canım zarar vermemeye özen göster çözüm bulamazsan zımpara ile hafif üzerinden geç
Benimde başıma şöyle birşey geldi bir konut projesinde çalışıyorum 200 adet lake kapı taktık. Kasaları sabitlerken köpük kullandılar . O köpükler hep kasalara yapışmış kazısanda sarı izi geçmedi bizde zımpara ile hafif üstünden aldık hiçde birşey olmadı çok şükür...

Lake ürün bir daha boya tutmaz canım zarar vermemeye özen göster çözüm bulamazsan zımpara ile hafif üzerinden geç
Benimde başıma şöyle birşey geldi bir konut projesinde çalışıyorum 200 adet lake kapı taktık. Kasaları sabitlerken köpük kullandılar . O köpükler hep kasalara yapışmış kazısanda sarı izi geçmedi bizde zımpara ile hafif üstünden aldık hiçde birşey olmadı çok şükür...
Ay evet o da zor halamın kapıları kalmıştı öylece çıkmayanlar oldu

Back
X