fön makinasinin sesi

Everyday0

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2017
545
468
103
iyi aksamlar hanimlar. 6 aylik bi bebegim var. ilk doğduğunda karni doymadigi icin cok agliyordu. ama ben tecrubesizlikten sanirim ac oldugunu anlamadim ve kolik sandim. kolik bebeklerin fon makinasi , elektrik supurgesi sesi gibi seslerde rahatlayip uykuya geçtiğini duymussunuzdur. bizde bunu deneyelim dedik. tabi o arada doymadiginida ogrenip mamaya basladik. sorun su ki 6 ayimiz bitti hala fon makinasinin sesi olmadan uyumuyo kizim. boyle birsey yasayan oldu mu . nasil birakir acaba. o ses acilana kadar agliyi. actigim anda susup uyuyo. ama kolik gibi bi durumu yok. gayet sakin bi bebek

Kolik bebekle aç olan bebeği nasıl ayırt edemediniz ben oraya takıldım da. Doymayan bebek kilo kaybeder
Kolik bebek hergün aynı saatte başlar ağlamaya susmasi da bayagi zaman alır

tıpkı memeden kesme gibi önce biraz ağlar sonra unutur önemli olan kararlı olmanız
saglikla büyütün inşallah
ilk önceleri makinayi biraz daha uzaktan çalıştırarak sesi azaltabilirsiniz sonra yan odadan acarsiniz sonra tamamen kapatirsiniz böylece süreç daha az sikintiyla geçer inşallah

Kolik bebekle aç olan bebeği nasıl ayırt edemediniz ben oraya takıldım da. Doymayan bebek kilo kaybeder
Kolik bebek hergün aynı saatte başlar ağlamaya susmasi da bayagi zaman alır
benimki devamli agliyordu. ac oldugunuda soyle anlayamadim. 15. gun kontrole goturdugumde cok az kilo almisti. daha sonra 1 ay kontrolune götürdüm. dogum kilosuninda altina dusmustu. sonra doktor dedi doymadigini. o zamana kadar inanin hic kondurmadim. cunku devamli emiyodu

oyle olurmu dersiniz. hos denemeden bilemeyiz. bugun acmadan biraz daha uzaktan acayim . gerci uzak denedm ama aglaynca yaklastrmistim. biraz daha istikrarli olmam gerek sanırım

Fon makinası çok tehlikeli. Youtube da bu seslere var plasenta sesi bile var telefonla deneyin

Beyaz gürültü denen bir ses var. Onu dinletip deneyin bakalım uyuyabilecek mi? Kolik bebekler için de kullanılıyor. Fön makinesinden daha kolay olur en azından.

oyle olurmu dersiniz. hos denemeden bilemeyiz. bugun acmadan biraz daha uzaktan acayim . gerci uzak denedm ama aglaynca yaklastrmistim. biraz daha istikrarli olmam gerek sanırım
aynen kararlı ve soğukkanlı ol. aglayinca yelkenleri suya indirme
biraz biraz uzaklaştır sonra hepten kes sesi

Beyaz gürültü denen bir ses var. Onu dinletip deneyin bakalım uyuyabilecek mi? Kolik bebekler için de kullanılıyor. Fön makinesinden daha kolay olur en azından.
zaten makina acmiyoruz. sesini telefona kaydettik. o beyaz gürültüde bu sesin aynisi. ama bizi artik ses rahatsiz ediyor. sestende gectim radyasyon aliyoruz. butun gece ayni sesi duymak cok rahatsiz edici ..

Bi arkadaşımın bebeğinden biliyorum , elektrik süpürgesinde uyurdu o da..
sonradan ağlasa da zırlasa da kesti Yani anne yüreği haklısınız dayanamıyor olabilirsiniz ağlamasına ama zamanla bırakacaktır , sürekli açmayın susmuyor uyumuyor diye sarılmayın o sese derim..

haklisiniz aslinda. acaba diyorum ona guven veren bi sesmi. ama dunyaya geleli 6 ay bitmis adapte olmustur artik :) anne karnindaki sese ihtiyacı yoktur heralde

Bi benim oğlum sevmemişti bu fon sesini...
Şimdi de açtığımda ciyak ciyak ağlıyor

bakalim bugun dolabin icine koydum daha uzak mesafe. hemde ses az geliyi. simdilik daldi gibi gorunuyor. insan bu seste nasıl uyur :)
tatlı sıkıntılar bunlar allah isteyen herkese versin inşallah doğru zamanda doğru insanla siz de sağlıkla mutlulukla büyütün bebisinizi hayırlı geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…