tesekkur ederim. Allah saglik versin tabi bunlar hallolur. sizede hayirli geceler :tatlı sıkıntılar bunlar allah isteyen herkese versin inşallah doğru zamanda doğru insanla siz de sağlıkla mutlulukla büyütün bebisinizi hayırlı geceler
Fon ve elektrik supurgesinin sesi bebeklerin anne karnında duydukları sese yakın olduğu için rahatlıkla uykuya dalarlar. Yalnız siz biraz fazla uyguladiginiz için alışmış olabilir. Onun yerine besikte yada battaniye içinde iki kişi karşılıklı sallayın.iyi aksamlar hanimlar. 6 aylik bi bebegim var. ilk doğduğunda karni doymadigi icin cok agliyordu. ama ben tecrubesizlikten sanirim ac oldugunu anlamadim ve kolik sandim. kolik bebeklerin fon makinasi , elektrik supurgesi sesi gibi seslerde rahatlayip uykuya geçtiğini duymussunuzdur. bizde bunu deneyelim dedik. tabi o arada doymadiginida ogrenip mamaya basladik. sorun su ki 6 ayimiz bitti hala fon makinasinin sesi olmadan uyumuyo kizim. boyle birsey yasayan oldu mu . nasil birakir acaba. o ses acilana kadar agliyi. actigim anda susup uyuyo. ama kolik gibi bi durumu yok. gayet sakin bi bebek
ne kadarlikken ve nasıl bıraktınız pekiTelefona white noise uygulaması indir. Orda bütün sesler var. Ben de hep açardım.
suan 9 kilo battaniye icinde sallayamayizz sanirim. hic bisey yapmadan da uyuyo aslinda tek problem sesFon ve elektrik supurgesinin sesi bebeklerin anne karnında duydukları sese yakın olduğu için rahatlıkla uykuya dalarlar. Yalnız siz biraz fazla uyguladiginiz için alışmış olabilir. Onun yerine besikte yada battaniye içinde iki kişi karşılıklı sallayın.
gercekten mi. ah bizim gibi biri daha varmis.bebekleri uyutmak için fön makinası sesini uzun süre kullanabilirsiniz benim yeğenim için doktor önermişti şu an altı aylık ve hala o olmadan uyuyamıyor
onlarda kaldığım zaman o sesten başım şişiyor ama ufaklık hayatından memnun :) e o memnunken bize laf düşmez. bebeğe bir zararı yok sanırım o sesin. öyle olsa doktor önermezdi diye düşünüyorum bebek öyle uyuyorsa kullanmaya devamgercekten mi. ah bizim gibi biri daha varmis.
bende acaba ilerde bi problem olurmu diye düşünüyorum. butun gece ayni sesi duyuyo kulak. benim basim sisiyo onda gik yokonlarda kaldığım zaman o sesten başım şişiyor ama ufaklık hayatından memnun :) e o memnunken bize laf düşmez. bebeğe bir zararı yok sanırım o sesin. öyle olsa doktor önermezdi diye düşünüyorum bebek öyle uyuyorsa kullanmaya devam
bizimki de öyle. internette okumuştum 24 yaşında biri hala o sesi duyunca uykum geliyo yazmış :)bende acaba ilerde bi problem olurmu diye düşünüyorum. butun gece ayni sesi duyuyo kulak. benim basim sisiyo onda gik yok
aman Allahimm .d.d insallah birakiriz bian önce.bizimki de öyle. internette okumuştum 24 yaşında biri hala o sesi duyunca uykum geliyo yazmış :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?