Merhabalar.bnm kızım 2 aya kadar bagırsak tembelliiği yaşadı ve nerdeyse hiç uyumadı ı dönemler biraz araştırdım ve fön makinasnn iyi geldiğini öğrendim biraz biraz uyuttum o sıralar sonra tembellik geçti baybay damla uyku düzenleyici veriyordum bi yandan burda okumştum onudda her gece 9da şaşmadan verdim ve kestim ilacı son 1.5 aydır (suan 4 aylıgız) 9da mızırdanır emer alt değişme vs derken 10 da yatırırm sabah 6ya 7ye kadar uyur (maşşallah :)) ama gündüz hala vazgeçiremedim fön makinasndan açtımmı yarım saat yarım saat uyutabiliyorum Açmazsam 10 dkda uyanıo ve huysuzlanıo tecrübeli ellerden yardım bekliyorum ☺️
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Telefondan açıyorumda kesmiyo sıpayı illa kendisi olacak [emoji5]️
benim bebegim kolikti altı ay gece gunduz elektrik süpürgesi ile uyuduk sukur altı aydan donra gecti zamana bırakın kendi kendilerine duzelıyorlar ben en son telefona kaydetmistim müzikçalarda surekli calıyodu sesde yuksektı ama
arkadaşım gece uyuyorsa şükret haline benim kızım 5,5 aylık oldu gündüz zaten uyumaz son 1 aydırda her gece 5 defa uyanmaya başladı tükeniyorum artık sinirlerim yıprandı resmen sürekli altı çökmüş ve morarmış gözlerle dolaşıyorum ruh gibiyimMerhabalar.bnm kızım 2 aya kadar bagırsak tembelliiği yaşadı ve nerdeyse hiç uyumadı ı dönemler biraz araştırdım ve fön makinasnn iyi geldiğini öğrendim biraz biraz uyuttum o sıralar sonra tembellik geçti baybay damla uyku düzenleyici veriyordum bi yandan burda okumştum onudda her gece 9da şaşmadan verdim ve kestim ilacı son 1.5 aydır (suan 4 aylıgız) 9da mızırdanır emer alt değişme vs derken 10 da yatırırm sabah 6ya 7ye kadar uyur (maşşallah :)) ama gündüz hala vazgeçiremedim fön makinasndan açtımmı yarım saat yarım saat uyutabiliyorum Açmazsam 10 dkda uyanıo ve huysuzlanıo tecrübeli ellerden yardım bekliyorum ☺️
Benmki benm karnimda ne ses duyuyordu merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?