- 27 Mayıs 2013
- 4.845
- 8.803
- 248
- Konu Sahibi bogurtlenkusu
-
İki kanat lazım eş olmaları gerek tabi, fiyat şimdilik belli değil. Zebra da alacağım için fonlara ne ayırabilirim bilmiyorum.bende var acı kahve cikolata tonlarında mat renk çok iyi durumda
Selamlar,
Arkadaşlar fon perde arıyorum.
Aradığım renkler kahve tonları. Acı kahve, çikolata kahve tarzı tonlarda, koyu sütlü kahve de olabilir.
Krem renklere de bakabilirim.
Az kullanılmış veya kullanılmamış, kesinlikle deformasyonsuz, lekesiz söküksüz vs olmalı.
Uygun fiyatlılara öncelik veririm. :)
Rengi altın rengi gibi mi?Bende de resimdeki var mobilyalarim kahve oldugu icin bu renk almistim eski evimize. 5 parca yaptirmistim tasininca 2 parcasini kullaniyorum 3 parcasi boşta kaldi begenirseniz cok az kullanabildim.Eki Görüntüle 1312927
Rengi altın rengi gibi mi?
Evet parıl parıl. :)Parlak saten kumas oldugu icin resimde öyle gözüküyor rengi koyu bej gibi.
Canım eklicen mi foto?kaç kanat lazım fiyat aralığı olarak ne düşünüyorsunuz
canm bende var koyu kahve biraz parlak bi kumaş ve kullanılmamış istersen resim eklerimSelamlar,
Arkadaşlar fon perde arıyorum.
Aradığım renkler kahve tonları. Acı kahve, çikolata kahve tarzı tonlarda, koyu sütlü kahve de olabilir.
Krem renklere de bakabilirim.
Az kullanılmış veya kullanılmamış, kesinlikle deformasyonsuz, lekesiz söküksüz vs olmalı.
Uygun fiyatlılara öncelik veririm. :)
Çok şıkmış canım, fakat bu düz de kullanılıyor mu yani bağlamadan? Aşağı doğru düz?Bendekide bu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?