Forestgump'ın Kilo Verme Serüveni

eveet eski arkadaşlarımı da burada görmenin verdği yüksek moralle bildiriyorum
gün 3
detoksumun ardından tartıya çıktım nihayet 600 gram vermişim 2 gün için iyi bir rakam olduğunu düşünüyorum,amacım vücudumu şoklamaktı,iştahımın birazda olsa azalmasıydı
bugünse
kahvaltıda
kepek ekmeğinden tost,5 zeytin ,şekersiz çay
öğle
evde bir şey yoktu hiç 1 yumurtadan omlet yedim 1 dilim kepek ekmeğiyle :1:
akşam
1 tabak nohut yemeği,1 kase yoğurt .belirttiğim gibi akşam yemeklerimi geç saatlere bırakmıyorum yeme faslım bitti yani :ssz:

jillian micheals 1.2 tamam ,60 mekik çektim vee 5000 adım atmışım şuana dek
şimdiden 2 lt su içtim uyuyana kadar 3 olur

Son düzenleme:
çook teşekkür ederim, evet 2 yıl önce ne yapacağımı bilmez halde buralara yazıyordum tabi ki sen de benim ilk destekçilerimdensin,cidden başlamak için gerekli motivasyonu,ilk işe yarar fikirleri sizden aldım,yavaş yavaş ne yapmam gerektiğini hangi yöntemlerin bana uygun olduğunu anladım şimdi ona göre hareket ediyorum ,inşallah hedefime de ulaşırım ,inşallah hepimiz ulaşırız ,hepimiz güzel mutlu bir yaz geçiririz :16:

İnşallah canım ben de şu an 60 kiloyum yaza kadar 56 olmak istiyorum derslerim çok yoğun ama dikkat etmeye çalışıcam işte :) hepimize başarılarr :)

eveet eski arkadaşlarımı da burada görmenin verdği yüksek moralle bildiriyorum
gün 3
detoksumun ardından tartıya çıktım nihayet 600 gram vermişim 2 gün için iyi bir rakam olduğunu düşünüyorum,amacım vücudumu şoklamaktı,iştahımın birazda olsa azalmasıydı
bugünse
kahvaltıda
kepek ekmeğinden tost,5 zeytin ,şekersiz çay
öğle
evde bir şey yoktu hiç 1 yumurtadan omlet yedim 1 dilim kepek ekmeğiyle :1:
akşam
1 tabak nohut yemeği,1 kase yoğurt .belirttiğim gibi akşam yemeklerimi geç saatlere bırakmıyorum yeme faslım bitti yani :ssz:

jillian micheals 1.2 tamam ,60 mekik çektim vee 5000 adım atmışım şuana dek
şimdiden 2 lt su içtim uyuyana kadar 3 olur

Süpersinn canım başaracaksınn :81:

İnşallah canım ben de şu an 60 kiloyum yaza kadar 56 olmak istiyorum derslerim çok yoğun ama dikkat etmeye çalışıcam işte :) hepimize başarılarr :)
sen de süpersin aynı kilomuzda hedefimiz de aynıymış :)) ben de derslerle uğraşıyorum ama böyle dikkat edince daha disiplinli oluyor sanki :))

dün uğrayamadım
gün 4
1dilim tam tahıllı ekmek ,5 zeytin ,peynir domates ile kahvaltı
öğle
yarım tabak mantı ve yoğurt
akşam
1 dilim ekmek ve mercimek yemeği biraz alakasız oldu ama neyse
jillian 1.3 yapıldı
7000 adım yürüdüm
3 litre su içtim

sen de süpersin aynı kilomuzda hedefimiz de aynıymış :)) ben de derslerle uğraşıyorum ama böyle dikkat edince daha disiplinli oluyor sanki :))

Aynen canım ikimize de başarılar bakalım haziran 13te 56 kiloyum diyebilecek miyim sen bu gidişle kesin olursun da :)

2 gündür uğrayamıyorum yine, uğraşmam gereken şeyler vardı
iki gündür ne yediklerime dikkat ediyorum ne spor ,yürüyüş yapıyorum:19:çok kötü yaptım çook

Back
X