Forestgump'ın Kilo Verme Serüveni

zaten kilo verenleir okudukça insan dana bi motive oluyo. bide verdiğim 4-5 kilo olsada o kadar çok tanıdığım zayıflamışsın dedi ki sanki boyle 20 kilo vermiş gibi hissetmeye başladım kendimi havam yerine geldi kızlar:1:
hatta görümcemde zayıfladın çok dedi ""aa oylemi bilmem ki hiç farketmem takmıyom" gibi laflar ettim:44: aslında görümcemi çok severim ama kilo vermeye çalıştığımı bilsinler istemiyorum:43:
boşver kız söleme ne de olsa görümce kör kepçe demişler:D:D:D

söyler miyim kız beni kendine guveni tam bir hatun bilsinler:34: zaten normal kiloda kilo aldım diyip duruyo sinir oluyorum:47:

valla bende anlamıyorum gerçekten seviyorum kendisini iyi anlaşıyoruz fakat yok şuram çıktı buram çıktı kilo aldım diyip durdukça soğuyorum açıkcası. yani insan biraz düşünüpte konuşur görüyosun yani kilom ver dimi.... anlamıyorum mahsus mu yapıyo

valla bende anlamıyorum gerçekten seviyorum kendisini iyi anlaşıyoruz fakat yok şuram çıktı buram çıktı kilo aldım diyip durdukça soğuyorum açıkcası. yani insan biraz düşünüpte konuşur görüyosun yani kilom ver dimi.... anlamıyorum mahsus mu yapıyo
sen de hemen gaza geliyosun yaaa:D şaka yaa bence art niyetli değildir dikkat et tüm zayıf bayanlarda var bu takıntı belki zayıflıklarını gösterme çabasıdır bilemiyorum ama görümcende art niyetli bi söylem olduğunu düşünmüyorum

inş oyle değildir ama bir değil iki değil bu soylediği. bigun bozup atıcam ama işte ustune alındı demesinler diye bozamıyorum yoksa gösteririm ben ona görümce börülce dinlemem de işte:47:

selam kızlar,keyifler nasıl?
dün giremedim
dünkü menümü yazayım
26 nisan 2012
sabah :1 dilim kepek ekmeği,az yağlı yumurta ,peynir vs
öğlen:hiç bişey yemedim akşam 7 gibi eve geldim ve bir kase nesfit yedim
akşam: ki 8 suları oluyor biraz haşlanmış tavuk,2 kaşık pilav ve yoğurt

ve bugün 27 nisan 2012 tarihinde ise
sabah:2 dilim ekmek,domates,biber,peynir
öğle :az yağlı
akşam :yine tavuk ve yoğurt yemeyi düşünüyorum
sabahları ve geceleri ılık sirkeli suyumu ve ayrıca günlük 3 litre suyumu da içiyorum
artık müjdeyi veriyim bu sabah tartıldığımda 70,3 çıktım :)

selam kızlar,keyifler nasıl?
dün giremedim
dünkü menümü yazayım
26 nisan 2012
sabah :1 dilim kepek ekmeği,az yağlı yumurta ,peynir vs
öğlen:hiç bişey yemedim akşam 7 gibi eve geldim ve bir kase nesfit yedim
akşam: ki 8 suları oluyor biraz haşlanmış tavuk,2 kaşık pilav ve yoğurt
tatlım keşke nesfitini öğlen yeseydin ama iyi bence keyifler iyi isveç diyetimde 2. günüm bitti ve 63,5 gördüm çok şükür ibreyi 64le 63 arasında görmeyeli 3 yıl olmuştu:)

eritiyo ama uzun vadede
moralim bozuk kızlar malum bugun tartı gunumdu ve ibre oynamadı malesef:43: hayır en az kaçamakda bu 2 haftada yapmıştım neden kilo verememişim anlamadım fikri olan vardı acayıp moralim bozuldu

eritiyo ama uzun vadede
moralim bozuk kızlar malum bugun tartı gunumdu ve ibre oynamadı malesef:43: hayır en az kaçamakda bu 2 haftada yapmıştım neden kilo verememişim anlamadım fikri olan vardı acayıp moralim bozuldu
hiç moralini bozma sen uzun aralıklarla tartılıyorsun zaten şişkinliğin falan vardır yada birden verirsin belki .sakın bırakma diyetini sonra pişman olursun. hem direnç gösterecek vücudun elbette bunu biliyoruz hepimiz, önümüzdeki pazartesi tekrar tartılırsın o zaman görürüz o zamana kadar zaten incelmişsin gibi düşün :)

eritiyo ama uzun vadede

belkide tartıda sorun vardır. bakmaya çalışırken ki çabamız ibreyede etki ediyo sonuçta.:38: dijital daha iyi bnce

selam kızlar bugünki menümü yazayım
30 nisan
sabah:1 dilim kepek ekmeği,domates,salatalık,peynir,zeytin
öğle:2 tavuk kanadı,2kaşık pilav biraz yoğurt
akşam :1 dilim ekmek,bir kase çorba,biraz yoğurt ve fırında patatesten 2 dilim
yalnız bugün biraz dondurma yedim ve bir tane de küçük bisküvi
ve tabi ki sirkeli suyumu içtim sabah ve 3 litre suyumu da tamamlamak üzereyim

selam kızlar bugünki menümü yazayım
30 nisan
sabah:1 dilim kepek ekmeği,domates,salatalık,peynir,zeytin
öğle:2 tavuk kanadı,2kaşık pilav biraz yoğurt
akşam :1 dilim ekmek,bir kase çorba,biraz yoğurt ve fırında patatesten 2 dilim
yalnız bugün biraz dondurma yedim ve bir tane de küçük bisküvi
ve tabi ki sirkeli suyumu içtim sabah ve 3 litre suyumu da tamamlamak üzereyim
listen güzel olduğı için bisküvileri görmüyorum:) ben zaten dondurmayı masum görüyorum:D

listen güzel olduğı için bisküvileri görmüyorum:) ben zaten dondurmayı masum görüyorum:D

ya ben zaten son günlerde çok kaçırıyorum ne yapıcam bilmem:( bugünde doğum günü pastası yemek zorunda kaldım mesela ,öğünlerimi sıkı tutuyorum yinede ama teselli değil tabi, regl dönemimdeyim geçtiğinde irademin daha güçlü olacağını ümit ediyorum :)spor falanda yapmıyorum tabi,ama vazgeçmiyorum en azından. sizler neler yapıyorsunuz?

ya ben zaten son günlerde çok kaçırıyorum ne yapıcam bilmem:( bugünde doğum günü pastası yemek zorunda kaldım mesela ,öğünlerimi sıkı tutuyorum yinede ama teselli değil tabi, regl dönemimdeyim geçtiğinde irademin daha güçlü olacağını ümit ediyorum :)spor falanda yapmıyorum tabi,ama vazgeçmiyorum en azından. sizler neler yapıyorsunuz?

boğazını tutacaksın canım başka çare yok çünkü sen sporda yapmıyormuşsun çok dikkat etmen lazım
bana gelince bugun pantolonumun biraz daha bolardığını hissediyorum her ne kadar hain tartı göstermesede:47:

Back
X