Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ses ayarını masaüstündeki bilgisayarım simgesine sağ tıkla ve özelliklere gell..donanıma tıkla aygıt yöneticisini seçç..orda sesle ilgili olan yere tıkla üstünde ikaz olan yere tekrar tıklaa,,sürücü güncelleştire tıkla listeden ya da belirli bir konumdan yükleyi seççç ileri yi tıkla açılan sayfanadn arama :yüklenecek sürücüyü ben seçeceğime tıkla açılan sayfadaki listeden vinly ac97codec combo driveri yi seçç ve tekrar ileri yi tıkla ,,,biraz karışık oldu ama inşallah anlayabilmişsindir canımm kolay gelsinnn
canım ses ayarını masaüstündeki bilgisayarım simgesine sağ tıkla ve özelliklere gell..donanıma tıkla aygıt yöneticisini seçç..orda sesle ilgili olan yere tıkla üstünde ikaz olan yere tekrar tıklaa,,sürücü güncelleştire tıkla listeden ya da belirli bir konumdan yükleyi seççç ileri yi tıkla açılan sayfanadn arama :yüklenecek sürücüyü ben seçeceğime tıkla açılan sayfadaki listeden vinly ac97codec combo driveri yi seçç ve tekrar ileri yi tıkla ,,,biraz karışık oldu ama inşallah anlayabilmişsindir canımm kolay gelsinnn
canım format atmıssın halıyle ne ses yuklu su an daa ne de baska bırsey neden bu kadar telas yaptın anlamadımbenneyaptımki
keske recovery cd ile format atsaydın fabrıka ayarlarına donerdı makına neyseşakkıdı
öncelikle bilgisayarının driver cd olması lazım
içinde ses, ekran,chipset falan filen hepsinin yazılımları bulunur
ayrıca live messenger yuklememıssın bilgisayarında bulunan windows messenger
adres cubugundakine de google toolbar denir bunu da yukleyebilirsin
capslock on off gostergeside driver cdsinde muhakkak olur
bilgisayarla beraber yanında hiç cd vermediler mi?
driver yazar uzerınde
olmassa verilen cdleri tek tek aç içlerini audio chipset gibi dosyalar varsa o cddir
tek tek hepsini kuruyorsun ve yeniden başlatıyorsun pcyi
cnm bi cd de buldum soundmax auido yazıo ama kurulmuo hata verio
şu yazıo
the audio drivers files do not support your computer hardware napmam gerek bilio musn