Forum sayesinde paranoyak oldum. Vatana millete hayırlı olsun.

Ben çok dürüst oldum ama o hiç değişmedi

Benzer bir durumdan geçtik sayılır biz de

Rahatladın mı bakayım

Vallaha da rahatladım :) Zaten nasıl bir ruh halim varsa konu açarken ürkek kedi yavrusu gibi endişeliydim, şimdi avını köşeye sıkıştırmış komodo ejderi gibi şaha kalktım. Ben en iyisi dert konusu açmayayım. Derdimin son kullanım tarihi bir saatten fazla olmuyor.

Üslubun çok şeker ya

Nickini ne zaman görsem aklıma boşlukta ahenkle dans eden rengarenk lifler geliyor

Son düzenleme:

kimsenin cesaret edemeyeceği kadar dürüsttüm...sen unuttuğun anda pofff... hepsi uçup gidiyor emin ol...önce sen unut, takma sorun olursa "amaaaann geçti bitti gitti artık" tavrı takın mutlu mesut yaşarsın...bu forum yüzünden edindiğin paronayalarından kurtul bir an önce bence...

ha bu arada 5 yıldır evliyim...

yoknaz,
"Hiçbir zaman benden daha önemli olamadı dertlerim :) Hani bunları yazarken bile aklımdan "o sonradan değişirse boşanırım aaa benden önemli mi? Hiç!" Düşüncesi geçiyor. "
demişsiniz, evlenirseniz inşaallah çok mutlu olursunuz ama Allah göstermesin umduğunuz gibi gitmezse şu andaki gibi "boşanırım aaa benden önemli mi" demeye devam eden özgüveni olan biri olursunuz inşaallah, zira flört döneminde cengaver kızlarımız belediyede attıkları imza sonrası bir anda değişime uğruyor.

Evleneceğiniz erkekle doğru orantılı herşey ve sizin tutumunuzla, eğer şimdiki gibi ayakları üzerinde durabilen, kendine güvenen biri olmaya devam ederseniz ve tabii eş namzetiniz evlendikten sonra nikah akdini "kadının erkeğin boyunduruğu altına girmesidir" diye yorumlayan ve uygulayanlardan değilse gül gibi geçinir gidersiniz.

Kızlar, asla ama asla erkekleri dünyanın merkezi haline getirmeyin, dünyanın merkezi sizsiniz onlarsa uydu

Çok sevindim senin adına. Sadece zayıf kadınlar mı konuşuyor, yoksa mutlu kadınlar daha mı az konuşmaya ihtiyaç duyuyor bilemedim. Keşke böyle kendinden emin kadınlar daha çok çoğalsa ve yazsa da, yok yere endişe yaşamasa okuyanlar. Şaka bir yana dürüst olmaktan ben pek fayda görmedim şimdiye dek. Gözüm kapalı kendimi emanet ettiğim kişiden, yine aynı konu vasıtasıyla zarar görürsem sanırım bu kadar sağlam duramayacağım. Hep mutlu olun e mi :)

ahahaha..

ruh halini çok iyi anladım...komodo ejderini de bilirmiş , kaç yaşındasın bakiiim sen ( henüz evlenmediğinden yola çıkarak bi apla edasıyla sorabiliyorum)

Hep dürüst ol
Şahsen ben dürüst olmaktan hiç kaybetmedim
Hatta bazen patavatsızlık derecesinde dürüstümdür
Çünkü ufacık bir konuda yalan söylemeye çalışsam içimi kemirir ve doğrusu buydu diye düzeltirim, yapamam
O ufacık detay belki karşımdaki için önemli olabilir
O detayla kabul etsin beni ediyorsa
Ve hep şunu düşündüm yalanlarla kendimi kabul ettireceğime dürüst bir şekilde kaybederim daha iyi
Ve hiç kaybetmedim
Dürüstlük forever

Son düzenleme:

Aha beni dışlayan, öteleyen admin :) Yorumunuz için teşekkür ederim. Bittabi bu özgüven halinin toplum baskıları karşısında aynı şekilde kalacağına dair garantim yok .En yakın örneği sevgili annemin "dul kadın rahatsız edilir" düşüncesinde olmasıdır. Kendi içimde sabit olsam da, ne yazık ki topluma göre şekillenmek gerekiyor çoğu zaman. Sanırım mevzunun aslına ışık tutan tek yorum bu oldu.

Asıl endişem değişmesinden ziyade, o değiştiğinde benim nasıl bir tavır sergileyeceğimdir. Zira buradaki dertleri okurken kızıyorum çoğu zaman. Nasıl bu kadar sessiz ve zayıf olurlar diye. Ve korkuyorum öte yandan. Bir imza bu kadar değiştirebilir mi beni de diye...Toplumun baskısı altında ezilip sessiz mi kalacağım yoksa o imzanın ağırlığıyla değişmeyi mi yeğleyeceğim bilmiyorum. Umarım yersiz bir paranoya olarak kalır bu hallerim ve umarım bu zamanları hatırlayıp "vay be zıpkın gibi bekardım eskiden" demem :)

ahahaha..

ruh halini çok iyi anladım...komodo ejderini de bilirmiş , kaç yaşındasın bakiiim sen ( henüz evlenmediğinden yola çıkarak bi apla edasıyla sorabiliyorum)

:) 26 yaşındayım apla ama ruhum 5 yaşındayken katıldığım bir kına eğlencesinde, kafama mum damlatan abla sayesinde orada asılı kaldı. Büyüyemiyorum. Tepeler hep yüksek, kızlar da verilen bir şey olarak kazındı hafızama.

Sen şanslı azınlıktansın. Ben niye kaybettim o vakit? Aslında kaybetmedim de zarar gördüm diyelim :)

gülmekten çatladım ALLAH seni ne yapmasın merak etme canım değişmez başlarda senin zaten fethedilmiş bir kale olman zor olman nişanlın için (avcı kodlamaları yüklenmiş bir erkek için) çok cazip gelmiştir sonra sonra aranızda aşk kıvılcımları falan ama herşeyi bilerek başlıyorsa o bunu göze alıyorsa değişmez ben biliyorum o hikayeyi... kadın birini sever sütten ağzı yanar yoğurt moğurt istemez artık der ki ben aşık olmak istemiyom aşktan korkuyom yaklaşma yakarım bak ama adam kafasına koymuştur bi kere kendini üflete üflete kabul ettrir ben aslında bunu biraz da taktik olsun diye uygulamıştım ama sonuçta bunu yaşadım ve herif bundan ötürü hiç değişmedi yani değişmedi derken en büyük kavgamızda bile hiç yüzüme vurmadı ne bu konuyu ne de uçan tekmeyi :)

mutluluk pek anlatılmz, durduk yere anlatılırsa da toplumda hoş karşılanmaz, o yüzden böyle yeri geldikçe bahsedilir...bide biz küçük emrah ruhu taşıyan bi toplumuz, acı çekmek nedense garip bi zevk veriyor...mutluluk tamamıyla bakış açısıyla ilgili emin ol...sanma ki burda dert anlatanların hepsi o kadar mutsuz, belki de senin gibi anlatıyorlar ruh halleri değişiyor bize mutsuz cümleler kalıyor (bakın hepsi diyorum elbette hayatı ellerinde olmadan çok zor olanlar vardır)...

bi de dürüstlük kısa vadede çoğunlukla kaybettirdiği görüntüsü verir, ama kaybettirdiği anda bile aslında kazandırmıştır ama görmesini bilene....sabredip beklemek gerek...eğitim gibi sonuçları hemen alınmaz...

sen de çok mutlu olur mu ....

Son düzenleme:

ya biliyor musun ben senin gibiyim hatta sadece eşime değil bütün çevreme karşı aynıyım etrafımda böyle herşeyi saklayalım aman şu konuyuda kimse bilmesin diye kendini kasan insanlar var söyledikleri yalanları ve ortaya çıkan sakladıklarını gördükçe acaba ben mi yalnış yapıyorum diyorum insanları kırmak bile benim için yalan söylemekten daha az acı veriyor ve ben doğru söyledikçe birilerinin yalan söylemesi sğutuyor beni :)

Avcı kodlamaları yüklenmiş erkek tabirine bayıldım :) Çok sevindim hikayenin mutlu sonla bitmesine. Benim hikaye de aynı sona kavuşur inşallah.

İşte ben bazen özeniyorum o küçük emrah ruhuna. Ancak Bergen'in perçeminden öteye geçemedim henüz. Teşekkürler iyi dileklerin için.

işte o yüzden, gelecekte yaşayacakların da tamamen şans eseri. şöyle olur böyle olur değil, şans.

Yok o ikisini okumam :) Ferhan Şensoy'un nefreti ironiye gizleme halinden pek haz etmem esasında.[/QUOTE]

"Yoknaz" Atilla Atalay'ın karakter isimlerini çağrıştırdı bi an...ama sanırsam farklı bişey çağrıştırmalı

Ben de aksine Ferhan Şensoy'un herşeyi ironiye büründürmesini seviyorum, çok sempatik olmasa da

26 yaşında olman 80 lerin sonunda doğmana delalettir ve bir 90 kuşağısın ... keşke sizden de daha fazla olsa.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…