cankiz77 GöRKeM'iM... Kayıtlı Üye 15 Nisan 2011 697 112 323 47 24 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi cankiz77 #1 başlıkta yazdığı üzere forum takipten yazdığım veya açtığım konuyu görmek isteyince bu hatayı alıyorum son 1 haftadır Please add more constraints to your search. Searches that return all or most of the database are a bad idea. birtek bendemi bu sorun yoksa genel bir problemmidir yardımcı olabilirmisiniz yada bilgisi olan varmı acaba
başlıkta yazdığı üzere forum takipten yazdığım veya açtığım konuyu görmek isteyince bu hatayı alıyorum son 1 haftadır Please add more constraints to your search. Searches that return all or most of the database are a bad idea. birtek bendemi bu sorun yoksa genel bir problemmidir yardımcı olabilirmisiniz yada bilgisi olan varmı acaba
ecrinnur1 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 25 Mart 2011 995 636 133 25 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi cankiz77 #2 aynısı bendede çıkıyor canım.. hatta az öncede oldu... sebebini bende merak ediyorum, herkeste mi böyle yoksa senle ben gibi bi kaç kişiye mi denk geliyor
aynısı bendede çıkıyor canım.. hatta az öncede oldu... sebebini bende merak ediyorum, herkeste mi böyle yoksa senle ben gibi bi kaç kişiye mi denk geliyor
Novamber wind 🧿 March, 2019 👑 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 2 Temmuz 2013 16.466 12.870 498 25 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi cankiz77 #3 Bende de böyle, profilden girince görünüyor. Bir de kk da reklamları engelleyemiyorum adblock eklentisi engelleyemiyor sizde de öyle mi?
Bende de böyle, profilden girince görünüyor. Bir de kk da reklamları engelleyemiyorum adblock eklentisi engelleyemiyor sizde de öyle mi?