Forum Üyelerinin Benzediğini Düşündüğümüz Resimleri :) (YENİ)

NickimTam13Harf

...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2012
10.602
6.964
248
Merhaba,

Yeni, değişik ve de eğlenceli bir oyun daha olsun istedim

Herkesin az çok sohbet ettiği bir üye mutlaka vardır. Peki hiç merak ettiniz mi karşınızdaki nasıl bir görünüme sahip?

Eğer bir fikriniz var ise, onun benzediğini düşündüğünüz bir fotoğrafı buraya ekleyin

Sadece o kişi zihnimizde dış görünüşü ile nasıl biri olabilirse, google görsellerden bir resim bulup onu ekliyoruz. Resmi eklenen kişi resimdekinden daha güzel olabilir, lütfen alınmasın

İyi Eğlenceler :118::118::118::118::118:​

Son düzenleyen: Moderatör:
birincisi değil ama ikinci foto belki kazen olabilir,az-çok benziyo gibi sankim

Son düzenleme:
Çok hoş bir topik olmuş
Kazeni bilmemde mune daha sert görünümlü olmalı bence

Mune' nin yaşını bilmiyorum yine bir abla krizine sebep olmayayım ama fizyonomi olarak gözümde canlandırdığım Mune, Jülide Kural' a benziyor kendisini görmedim sadece gözümde öyle canlandırıyorum.

Mune' nin yaşını bilmiyorum yine bir abla krizine sebep olmayayım ama fizyonomi olarak gözümde canlandırdığım Mune, Jülide Kural' a benziyor kendisini görmedim sadece gözümde öyle canlandırıyorum.

mune yi ben de tahmin edemiyorum nedense,yüzü de kalbi gibiyse çok güzel bir hatun demektir

Ipaddan giriyorum beceremedim foto yüklemeyi canım.pazartesi sana Mune kadiş ve bade nin fotolarını yüklerim ama

Ipaddan giriyorum beceremedim foto yüklemeyi canım.pazartesi sana Mune kadiş ve bade nin fotolarını yüklerim ama

beni herkeşler dün gördü zaten,artık merak edilmiyorum :) ama sen nası bişey ekliycen bakalım merak içindeyim :)

ben foto eklemeyi bilmiyorum bu şekilde :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…