- 20 Şubat 2011
- 912
- 29
- 68
- Konu Sahibi NickimTam13Harf
-
giyim tarzım benzıyor rapunzel saçlarımı saymazsak, arkadan benzıyor bana
sarışın sayılırım zaten
Öpüşüyo diye mi ?
Böyle algılamana gerçekten çok üzüldüm ya ..
Kocasının prensesi yazıyor ya seni mutlu bir ilişkide hayal ettim, açıkçası arama yaparken de girl in love diye arattım ..
benziyo kii.. ama benim doğal saclarım kasım gözüm böyle, ben biraz daha beyazım.. Saçlar boya, açık karamel-altın sarı arası , ama birebir böyle pozum da var yani yakın isabetten dolayı tebrik ediyorum havalı olduğumu söylerler hemi de
teraziaslana mı benziyorum
yaşasın bildim demekkiiii
vanessa'nın su haline bayaaa benziyorum mesela..
--
vücut ve giyiniş tarzı olarak da benziyoruz, kendisi benden iki yaş büyük yalnızca, bayaa iyi isabet ettin yani
6. hissime laf ettirmemmm, balık burcu var burdaama buna benziyosan gerçekten çok güzel kız, bence sen daha güzelsindir
yuhh seni bilmişim demek ki .. Söylemedim ama ciddiyim, aklımdan ilk ve tek balık geçti çünkü.. Onlar çok aşıktır, çok romantiktir, kocasının prensesidir..
Jade için de hava burçlarından olduğunu düşünüyorum kova ya da terazi, bir ihtimal ikizler gibin..
konunu beğendim hayırlı olsun topiğin, umarım katılmamda bi sorun yoktur:44:
bu surrenderve elinden hiç düşürmediği kitabı
Eki Görüntüle 702607
o kadar mı belli ediyorumm
En romantik burç olarak o geliyor aklıma, romantik izlenimin var bende, bir de etrafımdaki balıklar da böyle genelde.. :44: su burçları daha yoğun daha romantik yaşıyorlar aşkı, hava burçları mantıkla duygularını eşit tutuyor, ateşler daha ateşli, tutkulu kavgalı oluyor, toprak daha dingin daha cömert.. Yengeç gibi gelmedin, akreple hic benzetemedim onlar sevdiğini söyleyemeyen belli eden tiplerdir, yani aşığım diye bağırcak Balık var bir .. Benim fikrim tabiysiki de.
Beba dogal kizil sacli prenses ve pek benzemiyor
benim yükselenim aslan amabazen tutar aslanlığım eşim de aslan
tespitin doğru sevgimi hiç saklamammm
bu da kızıl kahve bikerem
hmm.. o zaman.. :44: kızz senin de görmediğin kalmamış
o zaman o zamaaan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?