Forumda edilen küfürler hakkında

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

AdAm_OLaCaK_KIZ

...Kararlı itaatsizlik...
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
26.658
55.303
Hepimiz konu açıyoruz hoşumuza giden ya da gitmeyen tepkiler alıyoruz ama küfür bambaşka bir şey

Uzatmaya gerek yok burda edilen küfürler kayıt altında da olduğuna göre bir dava durumunda süreç nasıl işler, site sorumlu tutulur mu çünkü geçen Kazen ifade vermeye gitmişti bir durum için, sadece şahsı dava etmek istiyorum bilgileri bana verilir mi

Hepimiz konu açıyoruz hoşumuza giden ya da gitmeyen tepkiler alıyoruz ama küfür bambaşka bir şey

Uzatmaya gerek yok burda edilen küfürler kayıt altında da olduğuna göre bir dava durumunda süreç nasıl işler, site sorumlu tutulur mu çünkü geçen Kazen ifade vermeye gitmişti bir durum için, sadece şahsı dava etmek istiyorum bilgileri bana verilir mi

Kişisel hakaret gibi mi ?

Yoksa ben küfredildiğine pek şahit olmadım. Bel altı vurma olayından mı bahsediyorsun?

cok haklısınız bu konuda arkanızdayım

Dava etmek en doğal hakkın..Site bu konuda zan altında kalmaz diye düşünüyorum çünkü şahsı banladılar ve konu kapandı..Gereği yapıldı..

Bilgiler dava sürecine girildiğinde site tarafından avukata verilir..

İğrenç ya..Ben de pek hanım hanımcık konuşmam, sayar söverim ama bel altından böyle erkek gibi küfür etmek cidden iğrenç.

Bilgiler sana verilmiyor. Avukata vekalet veriyorsun, dilekçe yazıyor bilişim suçlarına. Ordan bilgilere ulaşılıyor, dava açılıyor falan filan. Avukatla işleyen süreç bu. Kazenle bir alakası yok bildiğim kadarıyla. Şahit olarak falan çağırılır belki.

savcılık kararıyla bilgiler verilir diye biliyorum,
hepimiz derdimizi paylaşıyoruz bu bölümde ama bazen derdimize dert ekleyenler var maalesef

kufur mu???? cidden mi??? erkektir o ya kadinlar kufur etmez bence

Bilgiler sana verilmiyor. Avukata vekalet veriyorsun, dilekçe yazıyor bilişim suçlarına. Ordan bilgilere ulaşılıyor, dava açılıyor falan filan. Avukatla işleyen süreç bu. Kazenle bir alakası yok bildiğim kadarıyla. Şahit olarak falan çağırılır belki.

iste adamı uğraştırmak istemem burdaki yazı delil olur heralde

Domalsa mıydım yazmış bır de.Tövbe Rabbim.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X