- 20 Ekim 2009
- 8.229
- 13.284
- 823
- Konu Sahibi AdAm_OLaCaK_KIZ
-
eşime laf etti emniyetten buraya giremez ama bilmem telefondan falan girip kendi okudu mu ben telde söyledim
batmanda ya da ankarada açmak fark eder mi
avukatımız ankarada aradım ama sekreter düştü dönmedi henüz
Pek birsey elde edemezsin Mahkemeye verererk canim ya...böyle hastalar var maalesef ve sanal ortam iste...ne kadar takip edersen et, illaki bi tikaniklik oluyor.Sonuclanmasi ayrica zaman kaybi..bu yüzden dir ki insanlar fütursuzca birbirlerine cirkinlesebiliyorlar.
Normal Mahkeme süresi bile aylar yillari alirken,netten olan olaylar daha da vahim.Önce kim oldugu ögrenilmeye calisilacak, büyük ihtimal gercek kimligi degildir,ip adresinden takip..oldu ki internet kafe veya bir kisiden fazlasi kullaniyorsa kolayca siyriliyorlar tecrübeyle sabit.
Ugrasmak da istemiyorlar ama sen sansini dene.Burda Site Yöneticilerine daha cok is düsüyor,banlamak yetmez tamamen hesap silmek daha mantikli...
bel altı vurmak daha agır ceza alır ama o laflarda hakarete giriyor, sana hakaret eden birisine sen de aynı şekilde karşılık verirsen hakim kovar seni duruşmadan, bu arada terbiyesiz densiz bunlar hakarettir. siteye üye olmuş kabullenmiş diye bir anlaşma yok sitenin kurallarında , hakaret edici cümle kurmayın yazıyor.Yok canim daha neler, o zaman hic üye olmicaksin böyle bir siteye.Ana avrat bel alti vurmak ayri, bir insanin terbiyesiz olmasi ayri bir konu...Takip edicem bende bu olayi ins iyi sonuc verir
Hayir canim kufur baska birsey ...para cezasi var.terbiyesiz demek kufure girmez..bel altı vurmak daha agır ceza alır ama o laflarda hakarete giriyor, sana hakaret eden birisine sen de aynı şekilde karşılık verirsen hakim kovar seni duruşmadan, bu arada terbiyesiz densiz bunlar hakarettir. siteye üye olmuş kabullenmiş diye bir anlaşma yok sitenin kurallarında , hakaret edici cümle kurmayın yazıyor.
tartışma esnasında şerefsiz dendiği için ağır hakarete giriyor ve 3 ay hapis cezası veriliyor sana denilenin cezasını sen düşün canım .benim komşum bana hakaret etti dava açacağımı öğrendiğinde iki güne taşındı olayın ciddiyetini sen düşün yani artık hiç durma bence hemen ver savcılığa avukataHepimiz konu açıyoruz hoşumuza giden ya da gitmeyen tepkiler alıyoruz ama küfür bambaşka bir şey
Uzatmaya gerek yok burda edilen küfürler kayıt altında da olduğuna göre bir dava durumunda süreç nasıl işler, site sorumlu tutulur mu çünkü geçen Kazen ifade vermeye gitmişti bir durum için, sadece şahsı dava etmek istiyorum bilgileri bana verilir mi
kesinlikle katılıyorum. ne demek değmez, hem mahkeme masraflarını hem manevi tazminatı ödeyince aklı başına gelir, bir daha küfretmemeyi öğrenir insanlara.Arkadaşlar şuan terbiye yoksunu insanlara cesaret veriyorsunuz.
Ve haklı olanın da inancını kırıyorsunuz.
Burdakileri okuyup "aman hiçte bişey yapamazlar" deyip yine edebi elden bırakacaklar.
Bence biz önemsersek önemli olur bu dava.
Terbiyesiz demek sövme suçunu oluşturur kanıtlanırsa, terbiyesiz sözcüğü ,kanuni tanımda kişinin onur ve saygınlığını rencide edici nitelikte bir ifade olarak geçiyor, araştırın isterseniz.Hayir canim kufur baska birsey ...para cezasi var.terbiyesiz demek kufure girmez..
hangi konu ya, bulamadııım...
nerede,
adı ne
kim küfretmiş
Ya kardesim onlarin dediklerinin yaninda hic kalir..ana avrat giriyorlar..Terbiyesiz demek sövme suçunu oluşturur kanıtlanırsa, terbiyesiz sözcüğü ,kanuni tanımda kişinin onur ve saygınlığını rencide edici nitelikte bir ifade olarak geçiyor, araştırın isterseniz.
yanlış biliyorsunuz, hakaretin de cezası var. hakaret anlamıyla kullanılan kelimelerin bile cezası vardır. üstelik ettiğiniz hakaretin küfüre tahrik olduğuna karar verilirse tazminat miktarında da indirim yapılır.Hayir canim kufur baska birsey ...para cezasi var.terbiyesiz demek kufure girmez..
Terbiyesiz demek sövme suçunu oluşturur kanıtlanırsa, terbiyesiz sözcüğü ,kanuni tanımda kişinin onur ve saygınlığını rencide edici nitelikte bir ifade olarak geçiyor, araştırın isterseniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?