Özelde mi devlette mi çalıştığını bilmiyorum ama özellikle özel okulda çalışıyorsan giyimine çok dikkat etmen gerek, özel okullar buna çok dikkat eder. Bir de lisedeki öğrencilere göre değişir ama ayy aynı şeyi giyiyor bu ,ya da ne biçim giyiniyor gibi laflara da maruz kalmak istemessen yine dikkat etmen gerekli. Özelde de devlette de lisede çalıştım, yaşım genç olduğu için genelde arkadaş gibi davrandıkları için artık daha iyi biliyorum :) Genelde alışveriş merkezlerinde bulunan ama orta halli mağazalardan da kendine göre kıyafetler bulabilirsin. Ben de genç olduğum için çok zor yakıştırıyorum kendime kıyafetleri ama mutlaka bir siyah elbise almanı tavsiye ederim, bir de siyah ceket.Dediğim gibi hem kendi tarzına uygun olarak hem de şık olabilirsin. Ben mesela dar kumaş pantolon giyiyorum,üstüne günlük hayatta da giyebileceğim bir bluz giyiorum, altına uygun babet saclarımı da uygun yapınca gayet okula uygun oluyorum. Bunu da şuradan çıkarıoyorum okulun patronu dış görünüşe çok önem veriyor gerekirse uyarıyor 4 yıldır bir kere uyarmadı :))) Eğer istersen bikaç marka ismi de özelden yazabilirim