Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)

Ay ay koltuklarım kabardı :) Ben de yazayım hemen

@NancyFr Dışlanmışların, ezilmişlerin, cılız seslerin yanında duran, görüşlerini söylemekten çekinmeyen, sevdiğim tatlı bir kızımız :) queenEb de dahil bunlara.
_NurteN_ Genelde benzer görüşlere sahibiz kendisiyle, severim yorumlarını
Time Traveler Yorumlarını çok beğendiğim kadınlardan biri, tanışsak daha da beğeneceğim eminim :)
_MedceziR_ Profilindeki güzel fotoğrafla ve güzel yorumlarıyla aklımda kalan üyemiz
@linda1402 Kibar kibar, yumuşak bir üslupla güzel paylaşımlarda bulunan arkadaşımız
marilyn monroe Ecdadımısss diye bağıranların aksine Abdülhamid'in gerçek torunu Şaka maka çok güzel yazıyor, fikirlerini ifade etmek konusunda usta.
S shot Benim güler yüzlü, tatlı dilli gelinim :) Çok tatlı kız
@2KediAnnesi bir kedi annesi olarak kendisini sevmemem mümkün değil
K kararsiz_2013 Sabit fikirli olmaktan uzak, dünya görüşünü paylaştığım arkadaşlardan birisi
olivia Aşağı yukarı hep "ben de aynen böyle düşünüyorum" dediğim kadınlardan
Saraylim Ayrıldığımız noktalar olsa da çoğunlukla yine döktürmüş diye bakıyorum mesajlarına
bogurtlenkusu Bi ara birbirimize yerel rock/metal grupları tavsiye etmişliğimiz var. Arada yorumlarına denk geliyorum, güzel güzel yazıyor

Aklıma geldikçe ekleme yaparım :)

ben Kazen i değilde Mune yi çok merak ediyom.. kazen çarli bu siteyi kurmuş bizlerde melekleri oluyoruz...para onda ,,yakışıklılık onda, karizmadırda eminim,,ee insanlığınada E egunal da şahit oldumm o yüzden merak etmiyom ama Mune çok cezbediyor beni.

cydates M modyad Bu forumda sohbet etmekten keyif aldığım üyelerden

bogurtlenkusu , seviyorum seni tatlı kız, hem çok eğlenceli hem çok realistsin

@2KediAnnesi , sırf nickin bile seni sevmeme yeter.

OKYANUSYAA , her konuda bana destek canım arkadaşım, forumun bana kazandırdığı en iyi dostlardan biri

kadesa S shot sizin de seviyeli ve kırıcı olmayan yorumlarınızı çok beğeniyorum...

İlk etapta aklıma gelenler bunlar.Devamı gelecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…