- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.362
- 598
- 35
Adaletin kraliçesi benim bir kereinanılmaz adaletliyim
ama o dediğimi yapsa daha tutmazdi gorumcesi

bak ismime themis saksı değilim ben
bir ara sor bakalım senin formülü uygulamış mı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adaletin kraliçesi benim bir kereinanılmaz adaletliyim
ama o dediğimi yapsa daha tutmazdi gorumcesi

Nevreste

Nevreste
 EnHarbiKiz

EnHarbiKiz
 Mune

Mune
 Dark_Paradise
 Yorumlarını seviyorum, çok sevimli biri gibi geliyor :)

Dark_Paradise
 Yorumlarını seviyorum, çok sevimli biri gibi geliyor :) nuryolu
 canimsin tatlim, bilmukabele sen de deger verdigim nadir kisilerdensin.

nuryolu
 canimsin tatlim, bilmukabele sen de deger verdigim nadir kisilerdensin. braindamage
 akilli muhendisim benim. Kizil sacli afetim. Cok temiz kalplidir kendisi, her sey gonlunce olsun insallah

braindamage
 akilli muhendisim benim. Kizil sacli afetim. Cok temiz kalplidir kendisi, her sey gonlunce olsun insallah 
 marcello
 kucuk bidigim benimmm, fistigim, cok seviyo ablan seni :***

marcello
 kucuk bidigim benimmm, fistigim, cok seviyo ablan seni :*** FalanFilan2025
 en basindan beri masum tertemiz, kimseyi kirmayan bi tanecik arkadasim :***

FalanFilan2025
 en basindan beri masum tertemiz, kimseyi kirmayan bi tanecik arkadasim :*** kurk mantolu madonna
  her ne kadar kk sifreni unutmus olsan da seni de ekliyorum canimmmm bitanem her sey gonlunce olsun cok sirinsin ya sen :***

kurk mantolu madonna
  her ne kadar kk sifreni unutmus olsan da seni de ekliyorum canimmmm bitanem her sey gonlunce olsun cok sirinsin ya sen :*** tamdem
 icin zaten yukarda yazmistim

tamdem
 icin zaten yukarda yazmistim  

mimoz_a
 hep dualarimda yer verdigim, hep iyiligini istedigim bir arkadasim. Insallah sikintilarindan kurtulursun canim benim.

mimoz_a
 hep dualarimda yer verdigim, hep iyiligini istedigim bir arkadasim. Insallah sikintilarindan kurtulursun canim benim. mismo
 nerelerdesin? Sen de cok sicakkanlisin gec farketsem de

mismo
 nerelerdesin? Sen de cok sicakkanlisin gec farketsem de  )
) ) bana az öğüt vermedin.
) bana az öğüt vermedin. 
 N e v a
  canim nickini yazamadim yav

N e v a
  canim nickini yazamadim yav  
  en basindan beri cok isindigim arkadasim.
 en basindan beri cok isindigim arkadasim. Saksi_Degilim_Ben
  yani saksi olmayan arkadasim ilk arkadaslarimdan cok iyi ve cok temiz kalpli birisin :**

Saksi_Degilim_Ben
  yani saksi olmayan arkadasim ilk arkadaslarimdan cok iyi ve cok temiz kalpli birisin :** Anti Depresan
  ya sen cook tatlisin cidden tatlisin. Her sey gonlunce olsun insallaj. Düğüne de az kaldi hep mutlu ol canim. Tokat yapragimi isterim

Anti Depresan
  ya sen cook tatlisin cidden tatlisin. Her sey gonlunce olsun insallaj. Düğüne de az kaldi hep mutlu ol canim. Tokat yapragimi isterim  )
)

Acizane kul
  canimm her sey gonlunce olsun. Hep mutlu ol. Rabbim agiz tadini bozmasin. Yuvandan huzur mutluluk ask eksik olmasin insallah. Ne zamandir girmiyorsun meraklardayim

Acizane kul
  canimm her sey gonlunce olsun. Hep mutlu ol. Rabbim agiz tadini bozmasin. Yuvandan huzur mutluluk ask eksik olmasin insallah. Ne zamandir girmiyorsun meraklardayim 
 mero95
  kucugum benim. Koskoca geyik topigimi okuyup beni onurlandirmistin canim benim. Her sey gonlunce olsun cok tatlisin.

mero95
  kucugum benim. Koskoca geyik topigimi okuyup beni onurlandirmistin canim benim. Her sey gonlunce olsun cok tatlisin.

Mune
 abla. Hakkini helal et. Hep abla gibi davrandin. Iyiki varsin.

Mune
 abla. Hakkini helal et. Hep abla gibi davrandin. Iyiki varsin.
eski konuyu hatırlıyorum isim vermeden verip veriştirirdik birbirimize
ama kimin kime dediği belli olurdu yani
ozanlar gibi karşılıklı atışma
Kızkardeşler, bu konunun rengi pembeleşti. Ben paramparça kalpler istiyorum, melodram istiyorum, tansiyonu yüksek mesajlar istiyorum!
-kaostan beslenen üyeler eklesin. asdf.-
 tatli bir kizkardessin. Seviyorum seni :*** istersen kötü seyler yazayim
 tatli bir kizkardessin. Seviyorum seni :*** istersen kötü seyler yazayim