O 
		 okypete
 bak söylüyorum sana yaşlandık, ben üyeleri tanımıyorum sen etiketlemeyi beceremiyosun 

Sağolasın canım..Yanımda olduğunuz için ayrıca teşekkür ederim..
Bu sevişme faslı kaç sayfa daha devam etcek ama ya, 2. kk meydan savaşı başlasın

Surrender
 1 hafta evinde kamp kurduğum arkadaşım..Bol bol güldük eğlendik.."onu kendine ayırmış" ile beni koparan beyine, "lebebeblebeb" ile haftalarca güldüğümüz o videoya selam eder, yeni doğacak bebişi için insan etinden uzak durmasını öneririm 

Saraylim

marilyn monroe

Duka Tesla

Chelzy

27.01
 @NancyFr 

Time Traveler
 @dansmarue 
			S 
		 shot

olivia
 @linda1402 

sourapple
   , zaman zaman bazı hassas noktalarda ayrılsak ta, mücadelemiz bir..O yüzden yoldaş diyeceğim onlara. (unuttuğum varsa affola)

cognitive
 çapulcuların oyunlarına gelmeyen değerli bir kızkardeşim...selam ile..

office
 kazen bana karşı siteyi dikenli tellerle ördüğü vakit, bu konunun ilk versiyonuna yazdıklarını bana yazıyor sanıp " ne istiyorlar benden, tanımıyorlar beni, niye böyle yapıyoarlar

" diye ağlardım 

Özelden konuştuğumuzda meğerse ne kadar yanlış anladığım ortaya çıktı..Neydi takık olduğun üye kız, adını unuttum bak yine yaşlılıktan

heh işte ona yazıyormuş meğersem..seviyorum ofisi, zeki, komik, bilinçli..Bazen sesli güldüyor beni şu ekran karşısında :)

parkon
 Taş hatun, parkonumu da severim..

sevde_
 saraylimin kızı olduğunu öğrendiğimde ufak çaplı bir şok geçirmiştim..Analı kızlı dolu bu hatunlar kardeşim :)
Hiç boş yorumunu görmedim..
@Bilgece Belki bulunduğum ruh halinden, belki başka şeylerden her mesajı bana batıyordu..Ben kin tutmam kimseye, hatta unuturum bile nickleri, ama bilgecenin üstüne az gitmedim 

Babamın ölümünde incelik ve duyarlılık gösterip başsağlığında bulundu..Teşekkür ederim bu yüzden

tolin
 bu kızın yanarı döneri, hesabı kitabı yok..cidden dümdüz ve içinde zerre art niyet ve fesatlık taşımıyor..Hatalar yapıyor ama ders te alıyor hatalarından..seviyorum tolicanı..

MissCherryBlossom
 çatır çatır düz giden hatunum benim
@2KediAnnesi hay turbiş kadar başımıza taş düşsün 

Bana turbişi sevdirdi hatun :)
Ayrıca siyasi konularda da çizgimiz aynı..
			Z 
		 zxshermine
 son derece naif ve duyarlı biri..
Son olarak, her ne kadar fazlasıyla üzülmeme sebep olduysa da, yine babamın ölümünde özelden gelip başsağlığı dileyen kişiye de teşekkür ederim, bu benim için insanlıktır.
Unuttuklarım illaki vardır, nolur kusura bakmasınlar..
Bu sevişkenlik te bitsin artık..
Mesela 

beyazgri
  den bahsedelim biraz

Öyle beğeniyorum öyle beğeniyorum ki, üstüne atlayıp sevmek istiyorum kendisini.