• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)

K kararsiz_2013 beğeniyorum kendisi saygılı bilgili görgülü

nasıl desem tartışsa bile seviyeli tartışır çizgisini bozmaz

olivia olivia ben onu öyle pek tanımıyorum da siyasette karşılaşıyoruz bu aralar

onun içinde art niyet olmayan samimi biri olduğunu düşünüyorum

Açılın yardırmaya geldim. Hem de nickli mickli

@PrezentabLkonteS yorumları çok dik. Özellikle ve isteyerek bilerek sinirlendirmek için yazıyor gibi
@beyazgri Üslubu, kelimeleri değiştirerek yaptıgı komik(!) benzetmeleri yuzunden insanın ciddiye alası gelmiyor. Düşünceleri öyle veya böyle beni ilgilendirmez ama konusma tarzı insanı tartısmadan uzaklaştırıyor.
@elit81 Onun yuzunden 3 gun ban yedim, tutamadım kendimi. Cumlelerin sonuna koyduğu şu ifade :KK14: beni çıldırtıyor :KK48:
@evlaefe Bir seyler söyleyip sonunda canım falan diyor ben anlamadım bu arkadaşı :KK48:
@divinity hiç yorumunu görmedim ama her karşıt görüşün altında beğenisi var o yuzden dikkatimi çekiyor:KK48:

themis1990 themis1990 Turabiden öyle nefret ediyordu ki sinir oluyordum ama şakasına tabi yoksa şirin biri :KK48:
:KK200:
_MedceziR_ _MedceziR_ sayesinde adım kedi kaldı:KK48: Kocaman kocaman yazıyor ama yazdıklarının içeriği de kocaman asla boş yazmaz
@Egem Turabiyi tutuyorum diye beni bir defasında azarlamıştı ama olsun :KK48:
Saraylim Saraylim Çok garip ama bu forumda en saygı duydugum insan nedendir bilmem:KK48:
deadline deadline bana çok sevgi dolu biri gibi geliyor
Feraceli Feraceli inanılmaz sevecen biri, çok tatlışş:KK200:
@nickimikim7 daha öncede yazmıştım çok naif ve kibar oldugunu dusunuyorum
@queenEb Canım, kuşum, balımmm:KK200:
@Mune çok guzel fırcalıyor ya tam forum annesi :KK200: Öğüt veriyor uyarıyor falan:KK23:
ema1 ema1 haber paylaştıgındaki yazı stili beni öldürüyor ama açıklamasını yaptı ben de alıştım zaten:KK48:

Ayy yoruldum dur bakayım başka kimler var az forum gezeyim nick bakayım :KK70:

@Bilgece arada bir banlanıyor ama nasıl banlandığına şaşırıyorum:KK48: çünkü herkesle anlaşan, hiç polemiğe tartısmaya girmeyen biri gibi.
@Sephoraa gözümde güçlü bir kadın canlanıyor
@Duka Tesla @NancyFr Chelzy Chelzy K kararsiz_2013 onları birbirinden ayıramıyorum nokta atışı yorumları var.
@HayyaL saçlarıyla aklımda kalmış kendisi:nazar::KK48:
@dansmarue çok cesur oldugunu düşünüyorum
@27.01 Kendine huysuz demiş ama bence tatlışşş

DEVAMI GELECEKKKKKK!!!

kediiiii yerim seni ben:KK15: sevgi dolu bir insan olduğumu söylerler genellikle ama tersim pismiş çok az kişi görsede görenlere yeymiş demekki benden korkan bir kesimde var:KK70::KK70:

sende süper birisin canım ya seninle survivor izlemek bir harikaydı özellikle yorumların süper oluyor:KK68: ha birde imzalarına ve avatarına bayılıyorum bu seferki imzanda süper olmuş:KK28:

kardelen2780 kardelen2780

uzun adam sevdalısı ona bir laf gelince hemen insana saldırıya geçiyor

saygılı olun saygılı olun diye bas bas bağırıyor da kendisi saygıdan bihaber
Saygısızlıgıma Örnek alabilirmiyim?!Ben sizin Bu ülkenin seçilmiş Tek Cumhur başkanı olan kişiyi Deveye benzetmenizi örnek gösterebilirm!..

witch hunt witch hunt ne kadar da çinde yaşayan biri. İlk kez çinde yaşayan birini görüyorum kendisi benim ilkimdir :KK48:
@N o r w e g i a n bu kızın çok güzel oldugunu düşünüyorum
@3 tam 1 robot aslında düşüncelerimiz uyusuyor ama 1-2 defa kendisiyle takıştık hatırlar mı bilmem
@cognitive komikli bir kişilik esprilerini seviyorum
W Wurstria sanki bağırıyor gibi yazıyor ürkütüyor beni :KK48:
@matmazeldepresif bir seyler anlatabilmek için kendini cok paralıyor sanki hep uzuuunn uzuuunn yorumlar yapıyor açıklıyor
@bibibella çok pozitif ya böyle neşe dolu
@EnHarbiKiz otur sabaha kadar geyik yap sıkılmazsın öyle eglenceli biri gibi
@AdAm_OLaCaK_KIZ o da sert yorum yapıyor, sakın çatmayın :KK48:
@izguben kendisi forumda ilk tartıstıgım kişi :KK48:
Ürkme lütfen, bağırmıyorum, aşk olsun. :)

marilyn monroe marilyn monroe kendisi çok okur çok yazar hatta harika yazar hikaye yazılan unlü bir sitede hikayeleri var isteyene nickini veririm:KK70::KK70: ayrıca çok tatlı bir insandır kitap okuma topiği vardır ama bdvde arada görüyorum çok sivri yorumlarıda yok değil ama çok süper yorumları vardır edebiyat parçalayan insan sonuçta:KK68: marilyn selamlar güzellik :KK60:

kardelen2780 kardelen2780

bu topikte alıntı yapmak yasak

karşılıklı tartışmaya girmekte öyle

o yüzden bunları siyaset topiğine saklayın

ben bir atasözü söyledim siz anlamak istediğiniz gibi anladınız alınganlığınız üstünüzde

sanki adama direk deve dedim
bu ülkenin tek sayın cumhur başkanı gözümde AtatatürktürEn Büyük TÜRKİYE

asıl siz ona ve ilkelerine saygı duymak zorundasınız

bir daha bu topikte size cvp vermiyeceğim

W Wurstria ria ayni sekilde bana da bagiriyormussun gibi geliyor. Mesela o muzik sesi konundan dolayi benim profilime baya agir seyler yazmistin ama ben agir oldugunu anlamayip :KK70::KK70: begenmis bi de yorum yapmistim. :KK70::KK70: Ama sonra anlastik
aynen ben de bağırdığını düşünmüştüm bir kere :))))
sanırım cümle sonuna koyduğu ünlemlerden öyle geliyor:) W Wurstria

Anaaa etiketlenince bildirim gelmeye başladı:KK48:

Konuya gelmişken yazayım bari.
_MedceziR_ _MedceziR_ anarşik gadınım başımın tacıdır.Forumdaki ilk arkadaşım
Saraylim Saraylim severek okuyorum her yorumuna katılıyorum.Bilgili ve mantıklı bi ablamız
@justholdmetight çok temiz kalplidir
@cryptic bazen ne anlatmaya çalıştığını anlayamasam da o da çok iyi kalplidir,seviyorum.İnşallah en kısa zamanda döner siteye
sourapple sourapple pek yazmaz ama hep beğenir beni sağolsun:KK68:
K kararsiz_2013 yine görüşlerini beğendiğim bir arkadaşımız.
Chelzy Chelzy cesur yazıyor,güzel yazıyor
Hmm sonracığıma @NancyFr da beğendiklerimden
Bi de marilyn monroe marilyn monroe var,yeni gözdem:KK8:Hem nickini hem yorumlarını beğeniyorum.
Unuttuklarım varsa affetsin,sevdiklerimden aklıma gelenler şimdilik bu kadar
Sevmediklerim de var tabi ama şimdi hem kavga çıkmasın,hem de bahsetmeye gerek yok zaten:cool:

Back
X