Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
 themis1990
 sana katılıyorum ya ben bir kere saçıma prma yaptırdım en büyük çılgınlığım oydu hakkaten ilginç olmuştum o da bana yetti saçlarım bir daha kendine zor geldi daha daha da dokunmam

themis1990
 sana katılıyorum ya ben bir kere saçıma prma yaptırdım en büyük çılgınlığım oydu hakkaten ilginç olmuştum o da bana yetti saçlarım bir daha kendine zor geldi daha daha da dokunmam @2kediannesi çılgınsın ya
@2kediannesi çılgınsın ya
 themis1990
 ben seni yarısmada ve bugun ne giydin topiğinde gordum ama yuzun kapalıydı tabi

themis1990
 ben seni yarısmada ve bugun ne giydin topiğinde gordum ama yuzun kapalıydı tabi  Yüzünü merak ediyorum
 Yüzünü merak ediyorum themis1990
 çok hoşsun ya bir de böyle cok sıcak kanlı biri gibi duruyorsun normalde de öylemisindir?

themis1990
 çok hoşsun ya bir de böyle cok sıcak kanlı biri gibi duruyorsun normalde de öylemisindir? themis1990
 daha önce tanımışız gibi bir izlenime kapıldım tanıştık mı ki belki bir yerde karşılaşmışızdır

themis1990
 daha önce tanımışız gibi bir izlenime kapıldım tanıştık mı ki belki bir yerde karşılaşmışızdır çok tanıdık geldin ya
  çok tanıdık geldin ya