ben de saf saf diyorum kii 'resmi aşşadan doğru çekmiş o nedenle değişik çıkmıştırr' eheuheeu :))) Ne biliim valla hiç başkasının resimlerini kullanmak aklıma bile gelmezdi o nedenle başkalarınada yakıştıramıyorum.
dideem bi tanedir. melek qibi cnm benim :) ama herkesi kendin qibi sanma emi arkadaşım
sok oldum kızlar ...inanın dusuncelerimi dile getirmekte zorlanıyorum
busra yaptıgın cok ama cok ayıp ...hemcinsim oldugun için utanıyorum
bu konu hakkında yazmayı düşünmüyordum ama bunları söylemeden edemiyeceğim bana samimi qelmedi.. eğer kendisi olsaydı böyle bir suçlamayı kabul edemezdi.. şahsen ben olsam buraya qelir açıklamamı yapar inanmayanlarada kadınlar klübü büşra bu benim tarzı birşeyler yazan bir kağıtla resim çekinir koyardım bu zor bir şey değil... kanıtlamak zorunda değil ama ,biz sanki onu durduk yere suçluyormuşuz qibi birde kurtlar sofrası demiş.. çoluk çocuk bunlar ya .. neyse ayıp diyorum başkada bir şey demiyorum...
neden bukadar çok sert tepki veriyorsunuz ki tmm kızılabilir ama öyle utanmak filan bence bu kadar basit bir olay için utanılmamalı birinden dünyada daha ne kötü şeyler var.bide kız saçlarını koyarken buda benim saçlarım ablalarım diye hitap etmiş bize demekki küçük daha kız CADIARZU
neden bukadar çok sert tepki veriyorsunuz ki tmm kızılabilir ama öyle utanmak filan bence bu kadar basit bir olay için utanılmamalı birinden dünyada daha ne kötü şeyler var.bide kız saçlarını koyarken buda benim saçlarım ablalarım diye hitap etmiş bize demekki küçük daha kız CADIARZU
Evet sana katiliyorum canim..Kimse burda kendini ispatlamak zorunda degil, ama ben mesela haksizliga hic gelemem. biri benim hakkimda bunu demis olsaydi, ispatlardim,belkide ispatlamak zorunda olurdum cünkü burda cok sevdigim arkadaslarim var.
Sadece bir sey diyecegim,fark ettimde hep "yazdan kalma" resimler koymustu..
Neyse bir sey demiyorum, bu olaydan tek anladigim sey su: GÜZELLIK YETMIYOR...
cnm kısının yası hakkında bir bilgiye sahip degilim ben sadece yaptıgını pek dogru bulmuyorum biraz empati yapın sizin fot.larınızını birisi baska foruma koysa ve kullansa hosumuza gider mı ? bence yaptıgı affedilir birsey degil ( benim dusuncem bu yonde )
kızlar yorgan gittiğine göre gelelim asıl meseleye
kim şimdi en güzel
hadi bakalım
bikere yandan , boydan , arkadan , önden, bilimum resimler olmadan nasıl karar vericeniz
gördüğüm kadarıyla bir kaç arkadaşınızın tam resmi var
bazılarının tam resmi bile yok şimdi gözlerine bant koyar mesela
belki gözleri şehladır
adil olmak lazım demi
bu yemek daha çook su kaldırır
açıkçası resim koymaya cesaret edemem ben :sinifsinif:
bazı konular okumuştum burda belki biliyosundur sende
hee kaydirigubbakcemile3
beni tanyanlar görenler bilir :kedi: kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?