Fotoğraflarımı dostlarım ve ailem dışında kimse ile paylaşmam.Ben başkasının ftğ.nı kullananı tebrik etmiyorum farkındaysanız.Beni kandırsa ne olur,kandırmasa ne olur ? Önemsemem zerre kadar.Hayat memat meselesi değil benim için.
İkisini mukayese ediyorum çünkü bu forumda yaşanılan olaylar.Birine hakaret edeni asla tasvip edemem.Hele gizli gizli bunu yapanı hiç hazetmem.:icecream:
dusuncelerimiz parelel olmadıgı için arkadasım seninle tartısmaya girmek istemıyorum ben beyaz diyorum sen siyah
lütfen bunu savunmayın sürekli bu forumda vakit geçirioruz neden böyle şeylerle bu forum anılsın şurda negüzel paylaşımlar yapıoruz.ama gelgörki beş parmağın beşi bir diil maalesef
onunla bunu bir tutmanı anlamıyorum 2 side hos seyler degil tabiki ... acıkcası 2 sinin mukayese edilmesini pek dogru bulmuyorum
"Başkasının fotosunu kullanan beni ilgilendirmez " demıssın biraz empati yapsana birisi senin fot.nı ızınsız kullansa tepkın bu sekilde mı olurdu ? (daha dogrulugundan emin degiliz ama)
Siz tartıştığınızı sanıyorsunuz herhalde,ama ben sadece açıklıyorum düşüncelerimi.İkisi arasındaki farkı ayırt etmek çok kolay.:smiley-cool:
tartışma iki zıt fikrini açıklayan ve savunan iki insan arasındaki konuşmadır... liv polimiğe girmeyelim dememiş farkettiysen.. tartışmayalım demiş. tartışma kavga demek değilidr. çoğu zaman yapıcıdır ,fikir alışverişidir bence sen yalnış anlıyorsun.
İsteyen ,istediğini usturuplu kelimeler seçerek savunabilir.Ftğ.lar birbirine benzemiyor diye kimseyi aforoz edemeyiz.Sizin bütün ftğ.nız birbirine benziyor mu ? Bir bakın bakalım.
Millete hakaret edip çirkin vs diyenleri bulup aforoz etseniz daha faydalı olur topiğinizin selameti açısından . sengözlerimebaksanab [/QUOTEkimse kimseyi aforoz etmiyorki hepimiz beklioruz zaten açıklamasını kötü olan hiçbişeyide tasvip etmiyorum ayrıca
Sizin bahsettiğiniz tartışma türü başka bir şey ,burda yazılanlar başka.kaydirigubbakcemile3 Tartışmada sorun ortaya koyulur ve çözüm amaçlanır.Sen siyah, ben ak ,bu konu çözülmez ,diyerek kimse tartışmayı sonlandırmaz.
Polemiğe neden gireyim ki ?Sizin düşüncenizi savunmayınca hemen polemiğe mi girmiş oluyorum yani ?
Ee,n'oldu ? Sonuç ne şimdi ? zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?