Forumumuzun sizce en güzel kızı kim?

dusuncelerimiz parelel olmadıgı için arkadasım seninle tartısmaya girmek istemıyorum ben beyaz diyorum sen siyah

dusuncelerimiz parelel olmadıgı için arkadasım seninle tartısmaya girmek istemıyorum ben beyaz diyorum sen siyah

Siz tartıştığınızı sanıyorsunuz herhalde,ama ben sadece açıklıyorum düşüncelerimi.İkisi arasındaki farkı ayırt etmek çok kolay.:smiley-cool:

lütfen bunu savunmayın sürekli bu forumda vakit geçirioruz neden böyle şeylerle bu forum anılsın şurda negüzel paylaşımlar yapıoruz.ama gelgörki beş parmağın beşi bir diil maalesef

lütfen bunu savunmayın sürekli bu forumda vakit geçirioruz neden böyle şeylerle bu forum anılsın şurda negüzel paylaşımlar yapıoruz.ama gelgörki beş parmağın beşi bir diil maalesef

İsteyen ,istediğini usturuplu kelimeler seçerek savunabilir.Ftğ.lar birbirine benzemiyor diye kimseyi aforoz edemeyiz.Sizin bütün ftğ.nız birbirine benziyor mu ? Bir bakın bakalım.
Millete hakaret edip çirkin vs diyenleri bulup aforoz etseniz daha faydalı olur topiğinizin selameti açısından . sengözlerimebaksanab

büşra konuya geldi gitti

büşram glüm yazsana bebekim yaa ben kilolu hali diye düşünüyorum

ne anlamda kasdettiğini anlamadın cnm galibaa arkadaşımın demek istediği bence en önemli nokta burda insanlar birbirine o kadar hakaret ederken bikaç resmin şimdi burda ağzını dökmek yapılan hakaretlerden daha kötü yada daha terbiyesizce olamaz bende o kızın resimlerine yorum yaptım ama saç topiğindeki resimlere bende hiç benzetemedim alakası bile yok ama çokta önemli diil eğer o kız o resimdekiler diilse bile kendimi hiç kandırılmış yerinde koymadım sizde koymayın nolcak ki banane orda bi resme yorum yaptım ha o ha diil banane yalanı kendine tabi gerçektende yalansa kendi oturup şuan burda düştüğü duruma yansın tabiii gerçektende o diilse...oysa dicek bişe yok zaten boşu boşuna o zaman kızı suçlamasın kimse dimi ama??bende arkadaş gelir açıklamasını yapar nası zaten kendini nası ıspatlicak bilemiorum sonuçta burası bi site tvden naklen bize kendini gösteremez sonuçta eğer oysada bi şekilde burda poşet olmak var bence açıklama yapana kadar konu abartılmasın..

Siz tartıştığınızı sanıyorsunuz herhalde,ama ben sadece açıklıyorum düşüncelerimi.İkisi arasındaki farkı ayırt etmek çok kolay.:smiley-cool:

tartışma iki zıt fikrini açıklayan ve savunan iki insan arasındaki konuşmadır... liv polimiğe girmeyelim dememiş farkettiysen.. tartışmayalım demiş. tartışma kavga demek değilidr. çoğu zaman yapıcıdır ,fikir alışverişidir bence sen yalnış anlıyorsun.

Sizin bahsettiğiniz tartışma türü başka bir şey ,burda yazılanlar başka.kaydirigubbakcemile3 Tartışmada sorun ortaya koyulur ve çözüm amaçlanır.Sen siyah, ben ak ,bu konu çözülmez ,diyerek kimse tartışmayı sonlandırmaz.
Polemiğe neden gireyim ki ?Sizin düşüncenizi savunmayınca hemen polemiğe mi girmiş oluyorum yani ?

sonlandırılmak istenmemiş evt uzatılmamak istenmiş

arkadaşlar busra nın saç topiğindeki resmi aşşadan çekilmiş. O nedenle farklı çıkmış olabilir.. Bence aynı kişiler.
Bu arada etiketler kısmını nasıl kullanıcağımı bile bilmiyorum. nasıl yorum yapılmış ki oraya valla şaşırdım :)

Böyle forumlarda saflık ön planda oluyor hep....Benım hıcc umrumda degıl valla kım güzel kımm çırkın..Guzelse kendıne guzel..Cırkınse kendıne çırkın...Gerçek yarışma mı bu sanki?? Aman her sey boşş durma yaşa coşş:))) Herkes de her seye kanmasın yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…