Forumun Eskisi gibi Olmaması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Itsmetuba

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2022
106
106
53
Ben yıllardır bu foruma üyeyim eskiden daha az birbirimizi yargılamadan yardımcı olurduk bildiğiniz kız kardeş gibi davranırdık birbirimize saygılı bir şekilde yorum yapardık şimdi bakıyorum bir derdi olana insanlar neden böyle yaptın şöyle yaptın diye hesap soruyor yani çözüm mü buluyorsunuz tavsiye mi veriyorsunuz yoksa sadece kendinizi rahatlatıp suçluyor musunuz ben artık şaşkınlıkla yorumları okumaya başladım eskiden kayınvalidesi veya kocasıyla problem yaşayan kişilere destek olunurdu şimdi her dakika suçlanıyor zaten çevremizde kadınları suçlu sorumlu ilan eden koskoca bir erkek güruhu var bari biz birbirimize bunu yapmayalım

Bu tarz konular yasak değil mi? Birkaç defa denk geldim, böyle forumla ilgili eleştirel konular yasak diye aklımda kalmış..

Bu tarz konular yasak değil mi? Birkaç defa denk geldim, böyle forumla ilgili eleştirel konular yasak diye aklımda kalmış..
Ben bilmiyorum ama banlanacaksam veya yasaklanacaksam yasaklanayım bence linçleyen kişileri yasaklasınlar her geçen gün zorbalık linç dijital şiddet artıyor bir de birbirimize yapmayalım bunu benim çabam bu

Şu eskiyi övmeli konulardan hala sıkılmadınız mı yahu? Hadi şimdiki yorumları eleştirmeyi bir yere kadar anlayabilirim de eskiden yazılan yorumların övülecek hiçbir tarafı yok. Eski konularda yazılan yorumlar inanılmaz yapmacık, tüm konu sahipleri haklı, hepsi hatasız kusursuz gibi yorumlar… dünyanın en haksız üyesine bile canımlar, kuzumlar havada uçuşuyor full birbirini yıkama yağlama. Evli biriyle beraber olduğunu söyleyen üyeye bile aşk engelleri aşar cınım üzülme tarzı yorumlar…

dışarıda gördüğümüz her sey burda da var işte.. insanlar o kadar mutsuz ki burda nasıl olsa kimse kimseyi tanımıyor diye isteyen istediği gibi sallıyor. kimse burda anlattığı kadar mükemmel değil ama bazen öyle yorumlar yapılıyor ki sanki kendileri aziz ve her seyi doğru, mantığa uygun yapıyorlar ve bir kanaat önderi gibi sizi doğru ya da yanlış olmakla suçluyor. bazen öyle bir durum oluyor ki asla tahmin edemediğim bir yerden linöleniyorum. “nasıl yaaa?” diyorum. ama iste artık umursamamaya basladım. hala gercekten yardımcı olmaya çalışan insanlar da var. diğerlerine de “hmm ok” diyip geciyorum

Siz koskoca yorum havuzundan birkaç tane örnek veriyorsunuz tabiki istisnalar vardı ama böyle acımasız değildik birçok insan var burada belki de psikolojik desteğe ulaşım imkanı kısıtlı veya sadece tecrübeli objektif kişilerden tavsiye istiyor bir bakıyorum gün sonunda ona acı çektiren kişiler neredeyse haklı çıkmış eskiden öyle değildi en basitinden manipülasyona maruz kalmış birine diyorlarki sen de kendi değerini bil kendi değerini bilmeyen kişilere sinir oluyorum vs yani hırsızın hiç mi suçu yok

Eskiden o kadar "kız kardeş" gibi davranılırmış ki, evli biriyle birlikte oldığunu yazan üyelere bile üzülmüşler çektiği aşk acısı için.
Şimdi eleştirinin dozunun aşıldığı zamanlar olabilir ama eskisi tamamen sahte bir kadın desteğiymiş, yorumların hepsini okumaya bile tahammül edememiştim denk geldiğim konularda.

Aynen bu

Bazı konuların aşırı tepki çekmesine hak veriyorum.mesela şiddete meyilli erkeklerle birlikte olan ve ayrılmayı bile düşünmediği apaçık belli olan kişiler, ya da doğru dürüst korunmayıp sürpriz hamilelik cart curt diye bize yutturmaya çalışan tayfa.abuk sabuk herifleri inatla baba yapan tayfa.kaza geliyorum der gibi buradaki kimseyi dinlemeyip hayatını mahfeden tayfa... bunları haklı buluyorum ama bazen daha normal konularda da kantarın topuzunu kaçıran, ya da herkesle dalga geçmek için pusuda bekleyen kişiler de oluyor.

Son düzenleme:
Eski üyeyim derken? 2022 üyelik?
2009 üyelikten selamlar bir gülme tuttu da
Hanımefendi 3 yılda bile birçok şey değişir ben öncesinde de takip ediyordum burayı hatta ovulasyon testini buradan öğrendim rica ediyorum böyle küçük ayrıntılara takılmayın

Yoo hiç de birkaç tane yorumu örnek vermiyorum bir sürü konu okudum. Özellikle pandemi sürecinde boşluktan burdaki eski konuları full okurdum. İnanılmaz yapmacık ve muhakeme yeteneğinden yoksunmuş çoğu yorum. Misal bir üye birine platonik ve adamın günaydın demesinden bile bana aşık anlamı çıkartıyor. Evet cınım bence de sana aşık yazmışlar. Bir kişi bile çıkıp bence sen adamdan etkilendiğinden her şeye anlam yüklüyosun dememiş. Herkes ne duymak isterse onu yazmışlar, kimse kimseye yol göstermemiş. Çok nadir akıllı üyeler okudum geneli böyleydi.

Eski üyeyim derken? 2022 üyelik?
2009 üyelikten selamlar bir gülme tuttu da
Ben 2012 ya da 13 üyesiyim, yorum hakkım var mı size göre? Öf neyse ya şimdiden daraldım şu tavırdan, konu sahibi sana sabırlar.

Eskisi anormalmiş, şimdi daha beter. Başka da bişey yazmıycam ben.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…