Forumun Eskisi gibi Olmaması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aslında o sert yorumlar biraz da işimize gelmeyen yorumlar. bazen uslup sert oluyor ama gerçekçi oluyor. bazısı kendi mutsuzluğunun acısını çıkarmak istiyor olabilir, vardır öylesi de, ama bazen cidden okurken sinirleniyorsun. aç gözünü senin gördüğün gibi değil diye çığlık atasım geliyor. Bir örnek beni yere itti, bıçqklamakla tehdit etti yazıp konuda sonra da şiddet uygulayacak biri değil özünde iyi biri derse Bi sinirleniyorsun okurken mesela. yine de üsluplara dikkat edilse daha iyi olur tabi.

Şimdi unutulacak şey var unutulmayacak şey var bir insan tecavüzü kıskanıyorsa o unutulmaz ve benim gözümde birdaha ciddiye alınmaz seni mesela ben hiç ciddiye almıyorum umrumda değilsin banane 10 kişiyle talıp biri kapıdan biri bacadan girsin hayal aleminde sana mutluluklar güzel gadın

Bide madem herkes bu kadar ponçik forumda sabah akşam siyaset din konusunda neden birbirinize yüruyorsunuz size ne ki herkesin kendi tercihi yani demem o ki saçma bir konu olmuş
Katılıyorum, neden herkes birbirinin duvarında gezip şu şuna eğilimli, bu buna inanıyor, falanca şunu kutluyor bunu kutlamıyor diye birbirini fişleyip dedikodu yapıyor o zaman? Duvar kavgalarını bilmesem, neyyyse.

İçerikler, yorumlar ve üyeler hakkında konu açmak yasak, konu sahibine de bilgi vermiş olayım zira sanırım birçok üye gibi site kurallarını ve kullanım sözleşmesini okumamış ve sitedeki bazı özellikleri bilmiyor.

1-Hakaret, küfür, üslupsuz yorum, uygunsuz mesaj vb durumlarda yorumun altındaki Şikayet Et butonuna basılmalıdır, yöneticiler yapılan şikayeti değerlendirir yorum site kurallarına aykırıysa banlama işlemi yapar.

2- Tavrından, tarzından hoşlanmadığınız üyelerin profiline gidip Göz Ardı Et butonuna basmalısınız.

3- Konu sahipleri bdvde açtıkları konulara hoşlanmadıkları yorumlar yazan üyeleri konudan yasaklayabilirler.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…