Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hem cahil hem 35 yaş kusura bakmasın da devir eski devir değil. 50 yıl onceymis okuma yazma bilmemenin normalligi. Eğri otur doğru konuş sen istermiydin böyle bir eş?İnsanın cahilliği ilk anda baya belli oluyor ya işin oraya gelmesine gerek yok aslında.Görümcenizin kendi başına hayatını devam ettirebilmesi mümkün değil insanlar yük edinmek istemiyorlardır kendilerine.Evlenmesin otursun evde. Kadın programlarına da izleyici lazım okumayanlar da o işe yarıyor en çok malum
Aynı fikirdeyim..Ama inanın hiç bir şekilde buna yanaşmıyor.. Çok çok tembel bu konuda.Ilk evlendiğimde aldım karşıma defter kalemler küçük hikaye kitapları aldım.. ödevler verdim küçük küçük..derken eve bikac günlüğüne gidip geldim (kıstı evimiz ısınmıyordu onlarda kalıyorduk o ara) defteri atmış bi tarafa,kitapları da yeğenlerine vermiştiçok çok pasif ayrica.hicbir sosyal aktivitesi yok..temizlik tv dışında hayati yok.
Şunu da belirteyim de bana yüklenenler az hak verir belki bana..bikac defa konuyu okuma yazmasına getirdim,onu kucumsedigimi düşünüp "okuyanlar ne oldu ki başları göğe mi erdi" gibi şeyler söyledi vazgeçtim bn de :)
Bazen güzellik de yetmiyor . Bence okuma -yazma eksikliği büyük bir kusur ..80 yaşında birinin okuma -yazması olmaması belki kabul edilebilir ama 35 yaşındaki birinin ki kabul edilemez. Her yerde kurslar var ,öğrenmeme inadı nedir ? Yarın biriyle tanışacak ,adam mesaj atacak "seni seviyorum "diyecek ,kadın kalp gözüyle okuyup kalp mi gönderecek ?Merhaba güzel kk üyeleri..
Ben gorumcem için yazıyorum bu defa..
Kendisi 35 yaşında ev kizi,gayet hamarat düzgün bir kız ancak ne çok güzel ne de çok çirkin,orta şeker bir güzelliği var..
Neyse..Birilerinin araciligiyla goruculer geliyor tamam bu defa oldu derken bi bahane ile vazgeçiyorlar..mesela en son gelenler kilosu var deyip vazgeçtiler.. halbuki öyle bir durumu yok.Buarada genelde gelen goruculerle bir muhabbeti vs yok,desek ki bi hatasını görüp vazgeçtiler..Gorumcemi bu akşam aracı olan kişi arayıp vazgeçtiklerini söyleyince,haliyle üzüldü.. Artık evlenmek ve yuva kurup anne olmak istiyor normal olarak..teselli edecek biseyler söyleyin:) (okuma yazmasi yok siz yazacaksiniz ben okuyacam ona;azıcık teselli istiyor sanirim)
Belki de kilosundan guzelliginden cok, 35 yasina kadar sadece tuketici konumunda hayatini harcamis, okuma-yazma bile ogrenmeye calismayan birini gelin olarak istemiyorlardir.Merhaba güzel kk üyeleri..
Ben gorumcem için yazıyorum bu defa..
Kendisi 35 yaşında ev kizi,gayet hamarat düzgün bir kız ancak ne çok güzel ne de çok çirkin,orta şeker bir güzelliği var..
Neyse..Birilerinin araciligiyla goruculer geliyor tamam bu defa oldu derken bi bahane ile vazgeçiyorlar..mesela en son gelenler kilosu var deyip vazgeçtiler.. halbuki öyle bir durumu yok.Buarada genelde gelen goruculerle bir muhabbeti vs yok,desek ki bi hatasını görüp vazgeçtiler..Gorumcemi bu akşam aracı olan kişi arayıp vazgeçtiklerini söyleyince,haliyle üzüldü.. Artık evlenmek ve yuva kurup anne olmak istiyor normal olarak..teselli edecek biseyler söyleyin:) (okuma yazmasi yok siz yazacaksiniz ben okuyacam ona;azıcık teselli istiyor sanirim)
Bence gelen insanlar vazgeçmek de haklı.Aynı fikirdeyim..Ama inanın hiç bir şekilde buna yanaşmıyor.. Çok çok tembel bu konuda.Ilk evlendiğimde aldım karşıma defter kalemler küçük hikaye kitapları aldım.. ödevler verdim küçük küçük..derken eve bikac günlüğüne gidip geldim (kıstı evimiz ısınmıyordu onlarda kalıyorduk o ara) defteri atmış bi tarafa,kitapları da yeğenlerine vermiştiçok çok pasif ayrica.hicbir sosyal aktivitesi yok..temizlik tv dışında hayati yok.
Şunu da belirteyim de bana yüklenenler az hak verir belki bana..bikac defa konuyu okuma yazmasına getirdim,onu kucumsedigimi düşünüp "okuyanlar ne oldu ki başları göğe mi erdi" gibi şeyler söyledi vazgeçtim bn de :)