fossil saat

irem85_09

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2009
120
0
116
Manisa
arkadaşlar limango da fossil kampanyasında 90 küsur liraya bayan saat vardı. 2 kere kaçırdım hemen tükenmiş çnk. 1 seneye yakındır takip ediyorum ama istediğim model gelmiyo bir türlü fossil kampanyalarında. bir daha gelir mi bu fiyata fikri olan var mı ? model bu :

Eklentiler

• $images.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 158
kesinlikle gelir sadece limango ile sınırlı kalmayın morhipo,trendyol,markafoniye de bakın.en çok saat kampanyası yapan da markafonidir.bundan daha şık saatler kampanyaya giriyor.saat&saat e de bi göz atın derim :)

kesinlikle gelir sadece limango ile sınırlı kalmayın morhipo,trendyol,markafoniye de bakın.en çok saat kampanyası yapan da markafonidir.bundan daha şık saatler kampanyaya giriyor.saat&saat e de bi göz atın derim :)

saat&saat e de baktım. orada da yok. ben şıklıktan ziyade fiyatı uygun diye istiyorum o saati. çnk birçok saatim var ztn bu ekstra olcak. o yzden bu fiyata fossil bulmak süper bir şey. ama bulamıyorum tekrar. hep pahalı modeller geliyor.

o zaman markafoniyi takip edin orda mutlaka her hafta güzel saat kampanyaları oluyor.2-3 kere fossil de görmüştüm çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…